Bijeljina živi za Radnik: Osjeća se pozitivna atmosfera oko kluba

Radnik je pobjedom nad Ljubićem 2:0 krenuo u novi šampionat Republike Srpske. Nakon dvije odgođene utakmice, ekipa trenera Đurića je u nastavku slomila otpor rivala.

Bijeljina živi za Radnik: Osjeća se pozitivna atmosfera oko kluba
FOTO: VESNA NJEGUŠ /MERIDIAN SPORT BIH/ USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Bijeljinski tim je takođe izvojevao značajnu pobjedu i van terena, jer se grad probudio „iz letargije“, pa je Gradski stadion napokon bio ispunjen. Oko 1 500 navijača došlo je na premijeru da podrži novi tim i momke koji su ostali uz klub. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Sve to je dalo krila igračima, a napadač Dragan Došlo je prvi pogodio i tako najavio konačni trijumf. Nakon svih problema koji su mučili klub u proteklom periodu, trijumf je „zaliječio rane“ i najavio bolju budućnost.

– Sve je bilo zaista sjajno. Nakon dvije godine stadion je napokon bio odlično ispunjen. Imali smo ovih dana maksimalnu podršku, osjeti se pozitivna atmosfera u i oko kluba. Sve to se prenijelo na ekipu koja je nošena tom podrškom dala maksimum i ostvarila trijumf. Ovo je veoma važna pobjeda za nas ako se zna šta smo prošli u proteklom periodu. Imali smo samo 15 dana priprema, odigrali samo dva prijateljska meča a sigurno je da ćemo kako prvenstvo bude odmicalo igrati sve bolje. Ekipa se kompletirala u hodu, a sve ove pozitivne stvari donose vjeru u bolje dane za Radnik. Meni je drago zbog gola, značiće mi puno za nastavak sezone, ali najbitnija su tri boda. Hvala navijačima i nadam se da će nas i dalje bodriti- istakao je Došlo.

U narednom kolu Radnik gostuje kod Drine u Zvorniku.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA