Višković pozvao sudije i tužioce da istraže kriminal: "Primaju dobre plate i treba to da riješe"

Povodom optužbi opozicije za kriminal i korupciju u Srpskoj, premijer Srpske pozvao je sve nadležne institucije, sudove i tužilaštva, i u Srpskoj i u BiH da procesuiraju svačiji kriminal i korupciju i donesu presude.

Višković pozvao sudije i tužioce da istraže kriminal: "Primaju dobre plate i treba to da riješe"
FOTO: Vlada RS

"Ko vam to brani? Ako je to predsjednik Vlade, recite. Mislim da smo prerano uskočili u demokratiju, nismo prošli porođajne muke civilizovanih demokratskih zemalja, jer je kod nas domokratija da vas i vašu porodicu neko napadne sa svim mogućim etiketama, i porodica mora sa svim tim da živi, a to što to nije istina - nikome ništa", rekao je Višković. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema njegovim riječima, ako neko smatra da bilo koji potez bilo koga nije u skladu sa zakonom - to treba prijaviti i nadležni organi koji primaju dobre plate treba to da riješe.

Višković je rekao da niko ne brani predstavnicima nadležnih institucija da nekoga presude i tu priču oko kriminala i korupcije završe do kraja, ali da je i krajnje vrijeme da postoje i nekakve kosekvence za one koji prijavljuju navodni kriminal za koji se dokaže da ga nema.

"Poštenog čovjeka najviše uvrijedi kad vas lopov nazove lopovom, bez dokaza, bez provjere", rekao je Višković i istakao da kao legalista podržava rad institucija u Srpskoj i poziva ih da rade svoj posao.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

15°

  • 17:00

    15°C
  • 20:00

    14°C
  • 23:00

    11°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

147 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 14:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI