Laktaši gostuju u Bijeljini - Ostojić: Zvijezda 09 je favorit, ali nema predaje

Laktaši su se vratili, u Prvu ligu Republike Srpske sa velikim ambicijama, nakon remija i poraza u prva dva kola na red je došla pobjeda i to kakva.

Laktaši gostuju u Bijeljini - Ostojić: Zvijezda 09 je favorit, ali nema predaje
FOTO: Ustupljena fotografija

Laktaška konjica pregazila je Slobodu iz Mrkonjić Grada sa 4:0 iako po propuštenim prilikama domaćina ne bi bilo čudno da je rezultat bio veći. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Stameni štoper Boris Ostojić koji se oporavio nakon virusa korona te vratio u prvi tim i odmah pokazao da je važan šraf tima trenera Miljana Bajića.

U 4. kolu Prve lige RS ekipu očekuje teško gostovanje, putuje na noge Zvijezde 09, a pomenuti fudbaler vjeruje da njegov tim može do pozitivnog rezultata.

– Poslije nesrećnog poraza u Prijedoru, gdje smo imali sve u našim rukama došla je utakmica u kojoj smo pokazali karakter, pogotovo jer smo imali određenu dozu pritiska, ali smo dokazali svima da smo ekipa koja ima i glavu i rep i zasluženo upisali prvu pobjedu. U Bijeljini nas očekuje zahtjevna utakmica protiv ekipe koja gaji šampionske ambicije, svjesni smo da će biti teško pogotovo jer nam je to treća utakmica u sedam dana, ali idemo tamo da se nadigravamo i damo sve od sebe da se kući vratimo uzdignute glave. Zvijezda 09 je sigurno favorit, ali ne igra baš dobro na početku sezone i pokušaćemo da to iskoristimo. Nema predaje unaprijed – rekao je Ostojić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Iako je pauzirao kaže da se poslije povratka na teren odlično uklopio u tim, posebno u štoperskom paru sa Nebojšom Runićem.

– Runa nam je svojim znanjem i iskustvom mnogo toga dobrog donio, za sada odlično funkcionišemo, a biće to iz kola u kolo sve bolje – dodao je Ostojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA