​Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i potrebama građana u svih trinaest mjesnih zajednica na gradskom području, istakli su predstavnici savjeta na današnjem sastanku sa predsjednikom Skupštine grada Bijeljine Aleksandrom Đurđevićem i predsjednikom skupštinske Komisije za rad sa mjesnim zajednicama Zlatanom Lazarevićem.

​Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

- Ni u mjesnim zajednicama u koje je, u prethodnom periodu, dolazio lično gradonačelnik i obećavao rješavanje određenih problema, do sada ništa nije urađeno. Vrijeme je prošlo u „šetanju“ predstavnika mjesnih zajednica od jednog do drugog odjeljenja u Upravi grada. Poražavajuće je i to da gotovo ni na jedan zahtjev iz ovih mjesnih zajednica nije čak ni odgovoreno, poručeno je sa današnjeg sastanka.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASAĐurđević i Lazarević detaljno su danas pojasnili nadležnosti Skupštine grada, savjeta mjesnih zajednica, Gradske uprave i dogovorili konkretne korake kako da se pronađu efikasni načini za popravljanje saradnje sa građanima i za rješavanje problema u pojedinim naseljima.

Današnjem sastanku prisustvovali su predsjednik i članovi savjeta iz sljedećih MZ: 15. Majevička, Dašnica, Dašnica 1, Veljko Lukić, Stari Grad, Centar, Novo Naselje, Sokolski Dom, Bogdanovića plac, Filip Višnjić, Vuk Karadžić, Ledinci i Galac.Sastanci sa svim izabranim predstavnicima savjeta ostalih mjesnih zajednica sa područja Bijeljine biće završeni do kraja naredne sedmice, rečeno je danas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA