​Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

Gradska uprava u Bijeljini, predvođena gradonačelnikom Petrovićem ignorantski se odnosi prema zahtjevima i potrebama građana u svih trinaest mjesnih zajednica na gradskom području, istakli su predstavnici savjeta na današnjem sastanku sa predsjednikom Skupštine grada Bijeljine Aleksandrom Đurđevićem i predsjednikom skupštinske Komisije za rad sa mjesnim zajednicama Zlatanom Lazarevićem.

​Gradski savjeti mjesnih zajednica: Ignorantski odnos Gradske uprave prema potrebama naših građana

- Ni u mjesnim zajednicama u koje je, u prethodnom periodu, dolazio lično gradonačelnik i obećavao rješavanje određenih problema, do sada ništa nije urađeno. Vrijeme je prošlo u „šetanju“ predstavnika mjesnih zajednica od jednog do drugog odjeljenja u Upravi grada. Poražavajuće je i to da gotovo ni na jedan zahtjev iz ovih mjesnih zajednica nije čak ni odgovoreno, poručeno je sa današnjeg sastanka. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Đurđević i Lazarević detaljno su danas pojasnili nadležnosti Skupštine grada, savjeta mjesnih zajednica, Gradske uprave i dogovorili konkretne korake kako da se pronađu efikasni načini za popravljanje saradnje sa građanima i za rješavanje problema u pojedinim naseljima.

Današnjem sastanku prisustvovali su predsjednik i članovi savjeta iz sljedećih MZ: 15. Majevička, Dašnica, Dašnica 1, Veljko Lukić, Stari Grad, Centar, Novo Naselje, Sokolski Dom, Bogdanovića plac, Filip Višnjić, Vuk Karadžić, Ledinci i Galac.



Sastanci sa svim izabranim predstavnicima savjeta ostalih mjesnih zajednica sa područja Bijeljine biće završeni do kraja naredne sedmice, rečeno je danas.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA