DONIRAO SVESKE Stanišić podržao akciju Grada Banjaluka

Akciju podjele udžbenika za osnovnu školu koje je Grad Banjaluka danas donirao Šamcu i Modriči podržao je Miloš Stanišić, član bijeljinskog PDP i donedavni odbornik u Skupštini Grada Bijeljina. On je osnovcima donirao sveske.

DONIRAO SVESKE Stanišić podržao akciju Grada Banjaluka

„Podržavam svaku dobru akciju, a ova banjalučka priča sa donacijom prošlogodišnjih udžbenika je odlična. Hvala za to i gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, ali i banjalučkim osnovcima koji su sačuvali knjige za svoje vršnjake. Drago mi je što je solidarnost i dalje na cijeni, pa vjerujem da ćemo uskoro i mi, iz ovog dijela Republike Srpske, biti u prilici da uzvratimo lijepim gestom“, rekao je Stanišić. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je rekao da ga raduje to što je danas čuo od načelnika Šamca Đorđa Milićevića i načelnika Modriče Jovice Radulovića, da ove opštine mnogo rade na tome da roditeljima budu pružene razne olakšice za podizanje djece.„Velika je stvar osloboditi roditelje bilo koje stavke u kućnom budžetu. Danas su to udžbenici. Ipak, djeci treba mnogo stvari, a Republici Srpskoj trebaju djeca“, rekao je Stanišić.

Stanišić kaže da bi i Grad Bijeljina trebalo da razmisli o mogućnostima da preslika banjalučki model besplatne podjele udžbenika osnovcima. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA