DONIRAO SVESKE Stanišić podržao akciju Grada Banjaluka

Akciju podjele udžbenika za osnovnu školu koje je Grad Banjaluka danas donirao Šamcu i Modriči podržao je Miloš Stanišić, član bijeljinskog PDP i donedavni odbornik u Skupštini Grada Bijeljina. On je osnovcima donirao sveske.

DONIRAO SVESKE Stanišić podržao akciju Grada Banjaluka

„Podržavam svaku dobru akciju, a ova banjalučka priča sa donacijom prošlogodišnjih udžbenika je odlična. Hvala za to i gradonačelniku Drašku Stanivukoviću, ali i banjalučkim osnovcima koji su sačuvali knjige za svoje vršnjake. Drago mi je što je solidarnost i dalje na cijeni, pa vjerujem da ćemo uskoro i mi, iz ovog dijela Republike Srpske, biti u prilici da uzvratimo lijepim gestom“, rekao je Stanišić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je rekao da ga raduje to što je danas čuo od načelnika Šamca Đorđa Milićevića i načelnika Modriče Jovice Radulovića, da ove opštine mnogo rade na tome da roditeljima budu pružene razne olakšice za podizanje djece.„Velika je stvar osloboditi roditelje bilo koje stavke u kućnom budžetu. Danas su to udžbenici. Ipak, djeci treba mnogo stvari, a Republici Srpskoj trebaju djeca“, rekao je Stanišić.

Stanišić kaže da bi i Grad Bijeljina trebalo da razmisli o mogućnostima da preslika banjalučki model besplatne podjele udžbenika osnovcima. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA