Doktor Duško Milovanović ispraćen u penziju

U prisustvu velikog broja kolega u penziju je ispraćen bivši direktor Doma zdravlja i dugogodišnji načelnik Službe hitne medicinske pomoći prim. dr Duško Milovanović.

Doktor Duško Milovanović ispraćen u penziju

Prim dr. Duško Milovanović rođen je 1957. godine. Osnovno obrazovanje je završio u Bijeljini, a Gimnaziju u Beogradu. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, a specijalizaciju iz oblasti opšte medicine završio je na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći obavljao je od 1993. godine.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Početkom 2014. godine, od strane Ministarstva zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, dodijeljena mu je titula primarijus. Funkciju direktora Doma zdravlja Bijeljina obavljao je od decembra 2016. godine do jula 2020. godine, nakon čega je ponovo imenovan na funkciju načelnika Službe hitne medicinske pomoći gdje se zadržao do kraja radnog vijeka.

- Prim dr. Duško Milovanović svojim predanim i vrijednim radom, vedrim duhom i kolegijalnošću ostavlja neizbrisiv trag u Službi hitne medicinske pomoći i Domu zdravlja Bijeljina, poručili su iz Doma Zdravlja Bijeljina.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Direktorica prim dr. Danijela Đukin, kao i brojne kolege i saradnici poželjeli su dr Dušku dobro zdravlje i prijatne penzionerske dane.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA