PONOSNI NA NJEN USPJEH Životna priča o maloj Nikolini Simić iz Glavičica nikog ne ostavlja ravnodušnim

Teška životna priča nikog od nas nije ostavila ravnodušnim, priča o maloj Nikolini Simić i njenim roditeljima Mileni i Milanu iz Glavičica koji su godinama vodili onu najtežu, životnu borbu, da spasu život svom četvrtom djetetu, kod koje je nedugo po rođenju utvrđeno da boluje od teške nasljedne bolesti - epilepsije.

PONOSNI NA NJEN USPJEH Životna priča o maloj Nikolini Simić iz Glavičica nikog ne ostavlja ravnodušnim

Ova hrabra đevojčica unijela je mnogo radosti u živote svojih roditelja, koji su prije njenog rođenja izgubili tri sina. Rođenjem male Nikoline, bol i tugu za izgubljenim sinovima zamenili su radost i sreća, a onda su se ponovo tmurni oblaci nadvili nad njihov dom…

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Dobili smo prvo sina koji je preminuo nakon dvije i po godine, potom drugog koji je preminuo nakon dva i po mjeseca, a zatim i trećeg koji je živio svega 25 dana. Našoj sreći nije bilo kraja kada je na svijet došla Nikolina - ispričala je Milena i dodala da su još od prije rođenja đevojčice, članice Aktiva Pokreta Uspješna Srpska bile njena podrška. Dr Stojanka Nikolić, specijalista ginekologije i akušerstva uputila ih je na pretrage i vodila Mileninu četvrtu trudnoću.

- Bićemo uz Nikolinu i dalje, ona je divna poslušna i marljiva djevojčica koja je čini mi se, odrasla brže od svoje generacije. Posebno nas raduje njen uspjeh u školi, rekla je doc dr Živka Malić koja je posjetila ovu porodicu u društvu dr Stojanke.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

NJihova istrajnost, upornost i vjera da će jednom biti sve u redu bila je zvijezda vodilja svih ovih godina. I Bogu hvala, Nikolina je danas vesela i nasmijana đevojčica koja ima srećno i lijepo djetinjstvo. Odlična je učenica i svi su ponosni na njen uspjeh.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA