Slavenko Ristić čestitao mladim karate šampionima iz Brčkog

  • BIJELJINA
  • 22. Sep 2022.

Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, čestitao je članovima Borilačke akademije „Ičigeki“ iz Brčkog Ognjenu Gariću i Seleni Stanimirović na postignutim uspjesima na Balkanskom i Evropskom prvenstvu u kjokušinkai disciplini karatea.

Slavenko Ristić čestitao mladim karate šampionima iz Brčkog

Ristić, koji je i predsjednik Kjokušinkai saveza Republike Srpske, rekao je da je ponosan i srećan zbog uspjeha koje postižu mladi karatisti iz Brčkog. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Riječ je o klubu u kojem se s mladim ljudima radi sjajan posao. Naša obaveza je da nastavimo da pomažemo razvoj klubova i karate sporta uopšte jer je riječ o plemenitoj vještini uz koju će mladi sportisti sigurno postati odgovorni i dobri ljudi – poručio je Ristić.

Trener Borilačke akademije Slobodan Garić istakao je da je Selena Stanimirović ovogodišnji vicešampion Evrope u juniorskoj konkurenciji, kao i da se ranije okitila titulom balkanskog šampiona, što je uspjeh koji je ove godine ostvario mladi karatista Ognjen Garić.

- Njihov uspjeh je utoliko veći jer nastupaju i za reprezentaciju Srbije. Naš klub postoji od 1996. godine i trenutno okupljamo 60 mladih takmičara, od koji njih 20 aktivno nastupa na međunarodnim turnirima. Sa klubom koji u Bijeljini vode Slavenko Ristić i Igor Ranković godinama bratski sarađujemo. Naši takmičari zajedno učestvuju na prestižnim takmičenjima i želimo da se našem Slavenku, kao dugogodišnjem uspješnom sportisti i sportskom radniku, zahvalimo na podršci koju pruža razvoju karate sporta u Republici Srpskoj – naveo je Garić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je najavio da će Brčko u januaru naredne godine biti domaćin četvrtog Međunarodnog turnira „RS Challenge“ koji okuplja najuspješnije trenere i borce kjokušinkai karatea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA