Šarović: Jasno je da iza Zeljkovića stoje mnogo "krupnije ribe"

Podizanje optužnice protiv Zeljkovića i ostalih, samo je kap u moru neriješenih sumnjivih poslova provođenih za vrijeme ove vlasti, posebno u aferi „Kovid ugovori“, poručio je predsjednik SDS Mirko Šarović, povodom podizanja optužnice protiv bivšeg direktora Instituta za javno zdravstvo Branislava Zeljkovića i još četvorice osumnjičenih.

Šarović: Jasno je da iza Zeljkovića stoje mnogo "krupnije ribe"
FOTO: sdsrs.com

„ Hapšenje ove grupe nije dovoljno da opere ruke vlasti od ovih spornih poslova jer jasno je da iza Zeljkovića stoje mnogo ‘krupnije ribe' . Ali klupko se odmotava i sve korupcionaške afere posebno ove nastale na muci naroda u vrijeme pandemije, vrlo brzo će biti razotkrivene i to je jedna od prvih stvari koje ćemo pokrenuti odmah nakon preuzimanja vlasti -  specijalno tužilaštvo će raditi svoj posao i hapsiće se svi koji su grubo zloupotrijebili svoje pozicije“, istakao je Šarović. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjetio je da nije tako davno bilo kada je Zeljković uhapšen i kada je vlast osuđivala hapšenje i davala neprimjerene izjave.

„Danas imamo potvrđenu optužnicu protiv Zeljkovića“, ističe Šarović.

On kaže da bi ljudi iz vlasti, umjesto što ćute i prave se da se to njih ne tiče, morali odgovoriti građanima, a posebno predsjednica Željki Cvijanović, gdje je sporna lista javnih nabavki koju je javno, pred NSRS, obećala objaviti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Opet će sada vjerovatno skrenuti pažnju sa ove priče, misleći da će sve zatajiti, ali javnost pamti obećanja vlasti a oktobar je jako blizu“, poručio je Šarović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA