Trivićeva: "Ustavni sud BiH nije sud nego nakaradna institucija u kojoj sjedi devet multimilionera"

Danas smo dobili još jednu potvrdu da Ustavni sud BiH nije sud nego nakaradna institucija u kojoj sjedi devet multimilionera, poručila je Jelena Trivić, kandidat PDP za predsjednika Republike Srpske.

Trivićeva: "Ustavni sud BiH nije sud nego nakaradna institucija u kojoj sjedi devet multimilionera"

Kako kaže, opštepoznato je da su sudije Ustavnog suda BiH poslušnici svojih mentora Dodika, Čovića i Izetbegovića.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Zato i ne treba da čudi što je pomenuti trojac naredio sudijama tog suda da deset dana pred izbore donese odluku o Zakonu o nepokretnoj imovini koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti. Ta, kao i sve druge odluke, donesene su na štetu Republike Srpske – napisala je Trivićeva na Fejsbuku.

Poručuje da će jedna od prvih aktivnosti nove vlasti u Republici Srpskoj biti ispitivanje na koji način je devet multimilionera koji sjede u Ustavnom sudu BiH steklo te milione. -Interesantno će biti saznati da li su i koliko pojedini tajkuni plaćali odluke Ustavnog suda BiH. Opštepoznato je i to da su raznorazni Simovići, Ćemani i Palavrićke zahvaljujući svojim političkim mentorima članove svojih porodica smjestili na najbolje plaćena radna mjesta u državi. Vjerujem da nakon 2. oktobra neće proći puno vremena do prvog hapšenja u Ustavnom sudu BiH – zaključuje Trivićeva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Podsjećamo, Ustavni sud BiH danas je stavio van snage Zakonu o nepokretnoj imovini koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti RS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA