Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Podsticajima razvijati agrar

Potrebno je podsticati i unapređivati ambijent za rad poljoprivrednika i njihovih domaćinstava, poručio je kandidat SDS-a za poslanika Milorad Jovičić iz Ugljevika.

Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Podsticajima razvijati agrar

-Nas koji smo davno preuzeli odgovornost za Ugljevik i naša sela i poljoprivrednike vezuje  želja da se više i bolje izgrađuju sela, podstiče agrar, da svi oni koji mukotrpno rade na poljoprivrednim domaćinstvima imaju podršku svih nivoa vlasti, da naša mladost ostane u svom zavičaju, na svom kućnom pragu-rekao je Jovičić. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Oni koji se godinama bave poljoprivrednom proizvodnjom, prema Jovičićevim riječima dobro znaju, da se u lokalnoj vlasti, na čelu sa načelnikom Vasilijem Perićem, i njegovom ekipom, koja njega kao kandidata, svim srcem podrža, uvijek poštovao poljoprivrednik.

-Obećanja koja smo dali uvijek smo ispunjavali. I moramo i hoćemo da držimo riječ. A, da bismo mogli dalje, neophodno je da, kao ozbiljni i odgovorni ljudi, preuzmemo odgovornost i za druge nivoe vlasti. Ne bez razloga, jer znamo više i bolje od onih koji su, sada, na vlasti-podsjetio je Jovičić

Samo zajedno možemo da budemo bolji, uspješniji, zadovoljniji i ponosni na rad naših poljoprivrednika, istakao je Jovičić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

16°

  • 02:00

    15°C
  • 05:00

    13°C
  • 08:00

    14°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

62 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

356 cm

Promjena: -1cm

Podaci ažurirani: 01. May 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI