U Bijeljini pravo glasa ima 110.111 građana

Pravo glasa u Bijeljini na opštim izborima 2. oktobra ima 110.111 građana, rekla je Srni predsjednik Gradske izborne komisije /GIK/ Dijana Savić Božić.

U Bijeljini pravo glasa ima 110.111 građana

Na izborima učestvuju 63 politička subjekta, od toga je 37 stranaka, devet koalicija i 17 nezavisnih kandidata. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

“Izborni materijal stigao je u Bijeljinu i biće predat biračkim odborima 1. oktobra. Oni će ga odnijeti na lokaciju biračkog mjesta gdje čuvanje izbornog materijala na svakom biračkom mjestu preuzima policija”, navela je Božićeva.

Prema njenim riječima, u gradu će biti 183 biračka mjesta, uz posebno biračko mjesto za glasanje na nepotvrđenim glasačkim listićima, kao i sedam mobilnih timova, a ostavljen je prostor za imenovanje kovid tima, ukoliko se pokaže potreba.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

“Birački odbori su popunjeni, od 1.764 lica u biračkim odborima je zbog odustanaka iz rezerve imenovano 188 članova i 97 zamjenika biračkih odbora. Očekivali smo problem sa odustancima i bili spremni sa rezervom”, istakla je Božićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA