Pokret Uspješna Srpska: Održana predavanja na temu prevencije karcinoma

U okviru kampanje pod sloganom "Izaberi zdravlje", u prostorijama stranke Pokret Uspješna Srpska, prisutni su imali priliku da čuju edukativna predavanja eminentnih stručnjaka iz oblasti hirurgije, dermatovenerologije i ginekologije u organizaciji kandidata ove stranke za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanje Jankovića, dr Aleksandra Stevanovića i doc. dr Živke Malić.

Pokret Uspješna Srpska: Održana predavanja na temu prevencije karcinoma

S obzirom da su tumori na žalost jedni od vodećih uzroka smrti u svijetu, građani su imali priliku da čuju o prevenciji i liječenju karcinoma kože od dr Mirice Stojisavljević, specijaliste dermatovenerologije. O skrinigu debelog crijeva govorio je dr Milan Todorović, specijalista opšte hirurgije i o značaju otkrivanja ranih patoloških promjena grlića maternice govorila je dr Miomira Brkić, specijalista ginekologije i akušerstva. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- S obzirom na veliki odziv građana kako na današnje tako i na prethodna predavanja koja smo organizovali, ovo je samo početak jedne lijepe priče, i u narednom periodu organizovaćemo ovakva i slična predavanja na kojima će naši sugrađani moći dobiti najnovije informacije iz različitih oblasti medicine i načinima liječenja kod nas, rekla je doc dr Živka Malić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Zahvaljujem se direktoru i kolegama na pozivu da održim predavanje, ovakva predavanja su uvijek korisna. Zahvaljujem se menadžmentu bolnice koji mi je omogućio da odem i usavršavam se u Kantonsspital NJinterthur klinici u Švajcarskoj. Nastavljamo tu praksu i već za desetak dana još jedan kolega ide na usavršavanje u istu kliniku, rekao je ovom prilikom dr Todorović.

-Pokret Uspješna Srpska je uvijek ulagao u znanje, tako će biti i u narednom periodu. Nisu svi pedavači koje smo angažovali stranački opredjeljeni i ovo je dokaz da to nije uslov da bi neko napredovao, istakao je prof. dr Zlatko Maksimović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA