"Fond solidarnosti omogućio liječenje za više od 430 djece"

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da je osnivanje Fonda solidarnosti za dijagnostiku i liječenje oboljenja, stanja i povreda djece u inostranstvu ogroman uspjeh Republike Srpske i pokazatelj da je kao društvo odgovorna prema najranjivijoj kategoriji, djeci.

"Fond solidarnosti omogućio liječenje za više od 430 djece"
FOTO: Unsplash

Dodik je ukazao da je danas, zahvaljujući postojanju Fonda, omogućeno liječenje za više od 430 djece. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"To je najbolji pokazatelj da smo uspjeli u našoj prvobitnoj namjeri da udruženim snagama u ovom plemenitom cilju obezbijedimo da naša djeca imaju sigurno i adekvatno liječenje van granica Republike Srpske", naveo je Dodik na "Tviteru".

On je istakao da je ponosan što je lično inicirao osnivanje Fonda.

"Ponosan sam što sam lično inicirao i učestvovao u njegovom osnivanju i što danas imamo kvalitetno zakonsko rješenje koje omogućava da veliki broj oboljele djece ima najbolje uslove liječenja na prestižnim evropskim i svjetskim klinikama kada za to postoji potreba", istakao je Dodik.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On je istakao da ne postoji ništa važnije od pitanja zdravlja djece i ogromna je satisfakcija saznanje da je neko dijete ozdravilo upravo zahvaljujući podršci ovog fonda i solidarnosti svih nas. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA