Slavenko Ristić donirao vrijednu opremu Gorskoj službi spasavanja

Slavenko Ristić, kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS donirao je Gorskoj službi spasavanja – stanica Bijeljina, vrijednu alpinističku opremu, 35 opasača i kombinezona, te vozilo koje mogu da koriste prilikom, vježbi, različitih akcija i evakuacija.

Slavenko Ristić donirao vrijednu opremu Gorskoj službi spasavanja

Predsjednik Gorske službe spasavanja Nenad Jovanović rekao je novinarima da je ovo nastavak kontinuirane pomoći koju im Ristić pruža od osnivanja Službe. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Opremu koju vidite danas mi sami nikada ne bismo mogli da obezbijedimo, jer je riječ o volonterskoj i neprofitnoj organizaciji. Na svu sreću, upoznali smo Slavenka koji je prepoznao naš entuzijazam. Džip koji pozajmljujemo od Ristića pomogao nam je nedavno pri prevozu opreme i potrazi za mladićem koji se utopio u rijeci Drini, a alpinistička oprema nam znači prilikom zemljotresa i evakuacije ljudi iz zgrada koje imaju veći broj spratova – pojasnio je Jovanović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ristić je čestitao pripadnicima Gorske službe na požrtvovanosti i istakao da će nastaviti da pomaže njihove akcije.

- Izreka kaže: Ko spasi jedan život, spasio je cijeli svijet. Zato ovim momcima treba odati priznanje, a ja ću se kao društveno odgovoran privrednik truditi da im uvijek izađem u susret. Cilj mi je da podržim sve ono što je kvalitetno u našem društvu, da budem dio rješenja, a ne problema – dodao je Ristić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA