Dodik i Cvijanovićeva na svečanoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović prisustvuju u Bijeljini svečanoj sjedici lokalne skupštine povodom Dana grada.

Dodik i Cvijanovićeva na svečanoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina

Dodik je u izjavi novinarima prije početka sjednice najavio da će budžet za poljoprivredu u Republici Srpskoj biti povećan, ne na 150 miliona KM kako je ranije najavljeno, nego na 180 miliona KM. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Cvijanovićeva je, uz čestitke građanima Bijeljine, poželjela napredak i dobru saradnju lokalne sa republičkom vlašću, kao formulu za uspjeh.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Na svečanoj sjednici najznačajnije priznanje - Povelja grada biće uručena NJegovom preosveštenstvu episkopu zvorničko-tuzlanskom Fotiju.

U obrazloženju odluke o dodjeli Povelje navodi se da je episkop Fotije dao nemjerljiv doprinos u razvoju i očuvanju srpske kulture i duhovnosti i svojim dobrotvornim, književnim i društveno-korisnim radom uticao na sveukupni društveni život Bijeljine.

Prije održavanja svečane sjednice Skupštine grada položeni su vijenci na centralni spomenik poginulim borcima na trgu u centru grada.

Vijence su položile delegacije gradske vlasti, ministri, poslanici, odbornici, predstavnici boračkih organizacija, Oružanih snaga i policije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA