Helena Stojić (NPS): Ekolog bez političkog plakata

Helena Stojić, kandidat NPS za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz izborne jedinice 6, možda je čak i jedini kandidat bez plakata i letka u predizbornoj kampanji za opšte izbore.

Helena Stojić (NPS): Ekolog bez političkog plakata

Razlog zbog kojeg je odabrala ovakav vid kampanje je višegodišnja borba koju vodi kao volonter i ekolog. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Započela sam svoju kampanju bez ijednog plakata. Zasadila sam preko 130 stabala u gradu, zajedno sa ljudima koji prepoznaju značaj borbe koju vodim kada je u pitanju zdravlje građana i zaštita prirode. Ne želim da uništim, želim da stvaram. Ne borim se samo danas, borila sam se i juče, i dan prije, i godinu iza, i onu tamo. Moja kampanja nikada ne prestaje i ne zavisi od nekog oktobra. Borim se za moju zemlju, vazduh koji dišemo i čistu rijeku. Ovo je moja domovina! Neka bude dobra nama, ali neka bude bolja našoj djeci – poručuje Stojićeva.

Kandidatkinja NPS za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske inače je dugogodišnji borac za zdravu životnu sredinu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

– Neću da sječem stablo da bih imala plakat, želim da ga sadim, da bih imala čist vazduh. Narodna partija Srpske, ispred koje sam kandidat, je prepoznala moj aktivizam i podržala ovakav vid borbe. Ovo je samo korak naprijed, jer, da bi se desile promjene koje su neophodne kako bi zaštitili zdravlje i poboljšali kvalitet života svih nas, neophodno je naći način i uticati na donosioce odluka, ili, pak biti jedan od njih – poručuje Helena Stojić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA