PRILIKA DA IZABEREMO NAJBOLJE Skup u Bijeljini pokazuje snagu i jedinstvo koalicije

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić poručio je večeras u Bijeljini da narodu trebaju sloboda i ravnopravnost, a upravo to je Republika Srpska.

PRILIKA DA IZABEREMO NAJBOLJE Skup u Bijeljini pokazuje snagu i jedinstvo koalicije

Đokić je na tribini SNSD-a na gradskom trgu u Bijeljini rekao da su kandidati za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik i srpskog člana Predsjednika BiH Željka Cvijanović usadili narodu vjeru u jaku Republiku Srpsku, sa svim njenim nadležnostima. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



"Srpska je izraz slobode Republike Srpske. Vjerujem da će njih dvoje i dalje čuvati Srpsku", rekao je Đokić.

On je istakao da ova tribina još jednom simbolizuje njihovo političko jedinstvo koje traje duže od 20 godina, jer vrijedi.



Predstavnik NPS-a Diko Cvijetinović rekao je da ovaj skup pokazuje snagu i jedinstvo koalicije, te pozvao narod na glasanje 2. oktobra.

Predstavnik Ujedinjene Srpske Milan Novitović rekao je da ta stranka ima mudrost iz koje je i proizašla odluka da za inokosne funkcije podrže Cvijanovićevu i Dodika.



"Ovo je prilika da izaberemo najbolje", poručio je Novitović.

Predstavnik Demosa Spomenka Stevanović rekla je da je na političkoj sceni značajan broj ljudi koji nikad nisu ništa radili i neostvareni su, a hoće da vode državnu politiku.

"Građani će birati između naše opcije - sigurne Republike Srpske, a druga je opozicija, koja nudi neizvjesnu budućnost. Sigurna sam da će građani glasati za prvu opciju, a mi ćemo raditi još bolje", poručila je Stevanovićeva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Osnivač RSS-a Slavenko Ristić rekao je da je siguran da niko od kandidata SNSD-a i koalicije neće izdati svoj narod.

"Tražim glas za Republiku Srpsku", poručio je Ristić. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA