Sutra u Bijeljini bazar i koncert za Anđelu Tanacković

Humanitarni bazar za Anđelu Tanacković iz Ugljevika biće održan u ponedjeljak, 26. septembra, u Bijeljini kao i koncerti horova, kulturno-umjetničkih društava, plesnih klubova i drugih izvođača kako bi se prikupilo 300.000 evra za njeno liječenje u inostranstvu.

Sutra u Bijeljini bazar i koncert za Anđelu Tanacković

Iz Udruženja "Roditelji za prava djece" saopšteno je da će bazar trajati od 10.00 do 17.00 časova na Trgu kralja Petra Prvog Karađorđevića, a koncerti počinju u 19.00 časova u Centru za kulturu "Semberija", te su pozvali sugrađane, ljude dobrog srca, da prisustvuju ovim događajima u što većem broju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Sav prihod od humanitarnog koncerta biće uplaćen na račun za Anđelino liječenje.

"Vrijeme je da Bijeljina ponovo pokaže svoje lice humanosti i dobrote i da zajedno damo šansu za ozdravljenje jednom mladom životu", navode u ovom udruženju.

Cvija Krajišnik, čije Udruženje "Etno kreativa" iz Novog naselja Janja, organizator humanitarnog bazara "Pokaži dobrotu - pruži šansu životu", kaže da građani mogu pomoći donirajući sredstva za liječenje oboljele djevojčice iz Ugljevika.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Anđela Tanacković (16) iz Ugljevika oboljela je od akutne mijeloidne leukemije visokog rizika i trenutno se nalazi na liječenju na Institutu za majku i dijete u Beograd, a da bi nastavila liječenje u Njemačkoj potrebno je 300.000 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA