Kandidati Pokreta uspješna Srpska u druženju sa penzionerima

Kandidati Pokreta uspješna Srpska za poslanike u Narodnoj skupštini Republike Srpske, dr Nemanja Janković i doc. dr Živka Malić proveli su prijatno nedeljno prijepodne u druženju sa penzionerima na Gradskom trgu u Bijeljini.

Kandidati Pokreta uspješna Srpska u druženju sa penzionerima

Penzioner Jovan Solaković rekao je da ima apsolutno povjerenje u stranku koju predvodi, kako je rekao,  jedan tako uspješan čovjek kao prof. dr Zlatko Maksimović.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Penzionerima je zdravlje najvažnije. Pohvalio bih  tim ljekara iz bijeljinske bolnice, a posebno direktora dr Zlatka Maksimovića koji se maksimalno zalaže da nam pruži bolje uslove liječenja u našem gradu. Prošle godine kada sam bolovao od korone, oni su mi spasili život“, rekao je Jovan.

„Moramo se boriti da nam ljekari ne odlaze iz zemlje i zato smatram da je podrška ovim mladim ljudima potrebna, jer lično ih poznajem i znam da su veoma vrijedni i pametni“, rekao je medijima penzioner Tomislav Naćić.  

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„Penzioneri su  kategorija koja je pomalo zanemarena u društvu i Pokret uspješna Srpska će se u narednom periodu boriti za poboljšanje njihovog životnog standarda“, naglasio je dr Nemanja Janković, ističući da je briga o zdravlju najstarije populacije jedan od prioriteta njihovog djelovanja.

„To su ljudi koji su veći dio svog života posvetili radu u cilju stvaranja boljih uslova za život svih nas, a naša je obaveza da im stvorimo uslove da sada mogu da uživaju u plodovima svog dugogodišnjeg rada“, izjavila je doc.dr Živka Malić.

Kandidati Pokreta uspješna Srpska u široj koaliciji podržavaju Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović za srpskoj člana Predsjedništva BiH.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

  • 08:00

    9°C
  • 11:00

    12°C
  • 14:00

    17°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

86 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 1cm

Podaci ažurirani: 27. Apr 2024. 05:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI