Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Budimo kao pčele radilice za svoj narod

Kandidat SDS-a Ugljevik za poslanika u narodnu Skupštinu Republike Srpske Milorad Jovičić posjetio je danas pčelinjak porodice "Tešić" i u okviru njihovog domaćinstva"Api-komoru" prvu u ovom dijelu Srpske.

Milorad Jovičić SDS Ugljevik: Budimo kao pčele radilice za svoj narod

- Budimo kao pčele radilice, to je primer koji treba svako u svom poslu da radi za dobro Srpske i našeg naroda-poručio je Jovičić. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Najbolji primjer ističe Jovičić da pčelarstvo u svakom smislu ima ogroman potencijal jeste mladi pčelar Mladen Tešić.

Jovičić kaže da "Api komora" koju je mladi pčelar Tešić među prvima u Srpskoj izgradio ima ljekovita svojstva kao i svi pčelinji proizvodi.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Pčelari su poznati kao ljudi koji rade iz ljubavi taj posao. Naša podrška za njih je vječita, i zato smo zajedno sa njima, jer smo uvažavali njihove prijedloge, i na osnovu toga udvostručili broj pčelinjih društava u našem Ugljeviku-naveo je Jovičić.

Podrška za svaki posao, kaže Jovičić nikad nije izostala u ovoj podmajevičkoj opštini.

-Pomoći ćemo im, od srca, koliko god budemo mogli. Hoćemo, želimo i zato smo tu gde jesmo. I oni koji su uspješno krenuli, neka znaju da, kad god im je potrebna pomoć u nove investicije da mogu da računaju na nas u lokalu ali i na višim nivoima vlasti koji nas očekuju posle ovih izbora-rekao je Jovičić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA