VIDEO Izašao tizer za novi film o Aterkisu i Obeliksu, u njemu Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović će imati svoj glumački debi u nastavku filmskog serijala "Asterix i Obelix", a danas je zvanično predstavljen i kratki tizer.

VIDEO Izašao tizer za novi film o Aterkisu i Obeliksu, u njemu Zlatan Ibrahimović
FOTO: EPA/ Jonas Ekstromer/TT

"Asterix and Obelix : The Middle Kingdom" je predstojeća francuska avanturistička komedija u režiji Gijoma Kane, koji takođe glumi Asteriksa.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U filmu, u kojem glumi Žil Leluš kao Obeliks, prepoznatljivi junaci po prvi put putuju u Kinu. Originalna priča je zasnovana na scenariju Filipa Mekelena i Žulijena Erva.

Kako je ovog proljeća prenio Deadlajn, legendarni švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović dobio je ulogu u ovom filmu, a tumačiće lika po imenu Antivirus.

Pored Ibrahimovića i spomenutog dvojca u filmu se pojavljuju i Vinsent Kasel kao Cezar, Marion Korijar kao Kleopatra i Džonatan Kohen kao Finaltesis.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Ovo je prvi film o poznatim junacima koji nije baziran ni na jednom od strip albuma Asteriksa, niti u kojem glumi Žerard Depardje kao Obeliks.

Prvobitno je planirano da se snimanje održi 2020. u Kini, ali je odloženo na godinu dana i prebačeno u Francusku zbog pandemije virusa korona. Izlazak je zakazan za 1. februar 2023. Godine, prenosi b92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA