Tribina SNSD u Magnojeviću: Građani znaju važnost izbora za Republiku Srpsku

  • BIJELJINA
  • 26. Sep 2022.

Nosilac poslaničke liste Saveza nezavisnih socijaldemokrata za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice šest Vojin Mitrović poručio je sinoć u Gornjem Magnojeviću da izbori 2. oktobra predstavljaju referendum za ili protiv Republike Srpske.

Tribina SNSD u Magnojeviću: Građani znaju važnost izbora za Republiku Srpsku

"Narod Semberije je odlučio za Republiku Srpsku,  jer će glasati za politiku SNSD-a koja se bori za mir, stabilnost i prosperitet Srpske. Narod Semberije će glasati i za Milorada Dodika -  kandidata za predsjednika Republike Srpske i Željku Cvijanović  za srpskog člana Predsjedništva BiH. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Druga opcija na izborima bi značila, kaže Mitrović, glas za one hoće da Republiku Srpsku uguraju u unitarnu, muslimansku državu, odnosno predstavnicima koji su plaćeni od nekih država sa Zapada. .

"Narod  Semberije je odlučio i svoj glas će dati za Milorada Dodika i Željku Cvijanović", poručio je Mitrović.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kandidat SNSD-a za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske Milica Lovrić poručila je večeras u Gornjem Magnojeviću  da su prije nekoliko dana u Bijeljini, patrijarh Srpski Porfirije i predsjednik Srbije Aleksadar Vučić poslali jasnu poruku jedinstva srpskom narodu koja je veoma važna u ovim trenutku.

"Srbi su narod koji je kroz istoriju stradao i uvijek bio u borbi. Srbi sada shvataju koliko su važni ovi izbori, koliko su važni za opstanak Republike Srpske i za našu budućnost", rekla je Lovrićeva.  

Ona je istakla svoju sigurnost da će Semberci 2. oktobra  svoj glas dati Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović i na taj način sačuvati 30 godina postojanja Srpske i izboriti se za njenu budućnost.

I kandidat za narodnog poslanika SNSD Dragan Knežević šest istakao je da je siguran u očuvanje Republike Srpske i dobar izbor građana 2, oktobra, jer je potpuno jasno  ko jeste, a  ko nije radio na njenoj izgradnji i zadovoljavanju potreba građana.

„Zadatak svih nas je, da nastavimo dalje sa očuvanjem mira i stabilnosti, a uvjeren sam da je narodu Republike Srpske potpuno jasno ko to radi,. U proteklih 16 godina je svako vidio kako djeluju i koje politike provode Milorad Dodik i Željka Cvijanović, kao najbolji tim političara koji imamo, ali i ko su ljudi oko njih doprinose razvoju Srpske i njenom snažnijem prosperitetu", rekao je Knežević.

Svima je jasno da je politika SNSD-a ta koja čuva Republiku Srpsku , a na nama je da, kaže Knežević, čuvamo sve ono za šta su se borili, bore i izborili Dodik i Cvijanovićeva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA