TRB: Sutra promocija "Vihora" - najmodernije opremljenog lakog borbenog vozila

Novo borbeno vozilo "vihor", proizvedeno u Tehničkom remontu Bratunac, sutra će svečano biti predstavljeno u ovom mjestu, rekao je Srni vlasnik ove kompanije Slaven Ristić.

TRB: Sutra promocija "Vihora" - najmodernije opremljenog lakog borbenog vozila

Ristić je rekao da je to lako taktičko vozilo sa ugrađenom najmodernijom svjetskom tehnologijom.

"Vozilo ima motor najnovije klase. Riječ je o bržem borbenom vozilu u odnosu na naš raniji proizvod `despot`. Ugrađena je najsavremenija oprema i u pitanju je moderno vozilo koje odgovara najvećim zahtjevima", pojasnio je Ristić.

On je istakao da je "vihor" novi proizvod sektora za borbena vozila u ovoj firmi i da raspolaže prostorom za petočlanu posadu.

Ristić je rekao da je "vihor" rezultat kontinuirane proizvodnje, investiranja i osavremenjavanja tehnološkog procesa rada u ovoj kompaniji.

"Do sada uspijevamo da svake godine tržištu ponudimo jedan novi proizvod. Ove godine to je `vihor`, a to je izuzetno mobilno borbeno vozilo sa izvanrednim manevarskim sposobnostima. Očekujemo da će biti dobro prihvaćeno na tržištu", zaključio je Ristić.

Svečeno predstavljanje "vihora" najavljeno je za sutra u 12.00 časova u krugu Tehničkog remonta u Bratuncu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA