POBJEDNIČKA ATMOSFERA, PDP Ugljevik proslavio krsnu slavu-Krstovdan

Opštinski odbor /OO/ Partije demokratskog progresa /PDP/ u Ugljeviku danas je lomljenjem slavskog kolača i prigodnim ručkom za članove i simpatizere proslavio krsnu slavu Vozdviženje Časnog Krsta-Krstovdan.

POBJEDNIČKA ATMOSFERA, PDP Ugljevik proslavio krsnu slavu-Krstovdan

Predsjednik OO PDP-a Ugljevik Dragomir Sekulić čestitao je članovima slavu naglasivši da je dočekuju u pobjedničkoj atmosferi za predstojeće Opšte izbore koji će se održati u nedjelju 2. oktobra. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Konstantan rast PDP-a dokazuje da dobro radimo, a već od nedjelje ćemo imati predsjednicu Republike Srpske iz naše stranke Jelenu Trivić-poručio je Sekulić.

On je pozvao sve sugrađane da podrže, zajedno sa Trivićevom i Mirka Šarovića, kandidata SDS-a za srpskog člana predsjedništva BiH.

Kum slave bio je predsjednik OO SDS- Ugljevik Vasilije Perić koji je čestitao krsnu slavu koalicionim partnerima uz želju da i u narednom periodu budu snažan oslonac lokalne vlasti u ovoj podmajevičkoj opštini.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

-Svi ćemo biti ponosni u nedjelju na Jelenu Trivić, bisera političke scene Republike Srpske i BiH, žene koja ima viziju i zaslužuje da bude predsjednik naše Republike Srpske-rekao je Perić.

Slavi su prisustvovali predsjednik regionalnog odbora PDP Izborne jedinice 6 Milenko Ristić, aktuelni narodni poslanik PDP-a u Skupštini Republike Srpske Milenko Vićanović, delegat PDP-a u vijeću Naroda Republike Srpske Miroslav Lazarević i članovi gradskog odbora PDP-a Bijeljina Milan Bujinović i Miloš Stanišić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA