Trivićeva u Bijeljini: Mir je srpski nacionalni interes za 21. vijek

Kandidat PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelena Trivić izjavila je sinoć na tribini u Bijeljini da srpski nacionalni interes za 21. vijek mora biti mir.

Trivićeva u Bijeljini: Mir je srpski nacionalni interes za 21. vijek
FOTO: Srna

Da se u miru ekonomski snažimo i gradimo i da ostajemo u našoj Republici Srpskoj", poručila je Trivićeva, a kao prvo obećanje je navela da će u Srpskoj pobijediti korupciju. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva Mirko Šarović izjavio je da će njegova politika u Sarajevu biti mir, stabilnost i razvoj.

On je na tribini rekao i da jaka i slobodna Srbija garantuje jaku i slobodnu Republiku Srpsku i da, ako napadaju Srbiju, svaki čovjek u Srpskoj mora da je brani.

Prema njegovim riječima, Bijeljina i Banjaluka ključlni su za rezultat izbora 2. oktobra.

Nosilac liste PDP-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici šest Slaviša Marković izrazio je uvjerenje u izbornu pobjedu u Semberiji i poručio da će Republika Srpska ostati ponosna i vječna.

Nosilac liste SDS-a za Narodnu skupštinu u Izbornoj jedinici šest LJubiša Petrović najavio je kao jedan od prioriteta borbu protiv kriminala i korupcije.

Na centralnom mitingu SDS-a, PDP-a i Pokreta za pravdu i red koji je održan na trgu u Bijeljini, uz mnogo korištenja pirotehnike, predstavljeni su kandidati za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest, kao i kandidati za parlament BiH iz Izborne jedinice dva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA