Saopštenje SNSD Bijeljina: “RTV BN je obična propagandna ispostava”

Saopštenje za javnost GrO SNSD Bijeljina prenosimo u cjelosti

Saopštenje SNSD Bijeljina: “RTV BN je obična propagandna ispostava”

Gradski odbor Saveza nezavisnih socijaldemokrata Bijeljine dijeli rasprostranjeno mišljenje da se RTV BN pretvorio u propagandnu ispostavu koja vodi ostrašćenu kampanju protiv stabilnosti Republike Srpske širenjem defetizma i dezorjentacije u društvu.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Molimo građane da ne pridaju značaja čestim, ničim utemeljenim i proizvoljnim  insinuacijama, zlonamjernim konstrukcijama i neistinama vezanim za kandidate SNSD-a ili SNSD u cjelini. 

Jedna od njih je i jučerašnji pokušaj podmetačine u kojoj je saopštenje GrO SNSD namjerno okrenuto naglavačke. 

Jedina istina je da GrO SNSD snažno podržava apsolutno sve kandidate na našim listama za Narodnu skupštinu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu BiH, među kojima su i kandidati naših koalicionih partnera, i naravno Željku Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH i Milorada Dodika za predsjednika Republike Srpske. 

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U GrO SNSD postoji puno jedinstvo i dogovor svih kandidata, rukovodilaca, aktivista, članova i simpatizera da se na ovim istorijski važnim izborima ostvari najbolji mogući rezultat za očuvanje Srpske. 

SNSD je snažna politička organizacija ozbiljnih i stručnih ljudi, sposobnih da obavljaju narodne poslove, dovoljno široka za okupljanje svih patriotskih partija riješenih da daju doprinos razvoju Bijeljine, Semberije i Republike Srpske. To su prepoznali i naši sugrađani koji u ogromnoj većini podržavaju našu politiku i naše kandidate, što pokazuju i predizborna istraživanja javnog mnjenja, koja su poznata i našim političkim oponentima. To saznanje ih upravo čini posebno nervoznim jer postaju svjesni da uprkos lažima, proizvoljnim ocjenama pa i obmanama javnosti, kojima se koriste u kampanji, gube predstojeće izbore. Mi na te napade odgovaramo djelima, urađenim poslovima i vizijom očuvanja Republike Srpske i njenog daljeg razvoja. 

Kakvi su ciljevi RTV BN vidi se iz njihovog neprofesionalnog, navijačkog, jednostranog izvještavanja i stvaranja što crnje slike o Republici Srpskoj i njenim institucijama. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA