Majka Anđele Tanacković: Hvala svima, prikupljeno je dovoljno novca za liječenje naše ćerke

Majka Anđele Tanacković, šesnaestogodišnje djevojčice iz Ugljevika, za koju su se organizovale brojne humanitarne akcije, oglasila se sa dobrim vijestima – "Prikupljen je novac za liječenje naše ćerke Anđele"

Majka Anđele Tanacković: Hvala svima, prikupljeno je dovoljno novca za liječenje naše ćerke

“Sa vjerom u Vaskrslog Gospoda i dobročinstvom svih ljudi, putem ove objave, želimo da se zahvalimo svima na svakom vidu pomoći i obavijestimo da zaustavljamo dalje prikupljanje novca za liječenje naše ćerke Anđele. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Povodom apela za pomoć,zajedno sa ljudima dobre volje, uključio se i Fond solidarnosti „Duša djece“ , te je uplatio prvi predračun u iznosu od 150.000 eura na račun bolnice Malteser Krankenhaus St. Franziskus-Hospital Flensburg.

Nakon održanih humanitarnih bazara, koncerata, predstava, utakmica i mnogobrojnog sadržaja uvidjeli smo da kroz ovaj put nismo sami i time dugujemo veliku zahvalnost Fondu solidarnosti ,,Duša djece”, Eparhiji zvorničko- tuzlanskoj, sveštenstvu, monaštvu i svim parohijama naše svete Crkve, prijateljima, rodbini kao i svim privrednim subjektima i državnim institucijama te ljudima dobre volje svih nacionalnosti koji su pokazali da granice nisu prepreka, a da je humanost na prvom mjestu.

Anđela se trenutno nalazi u Flensburgu gdje je nastavak liječenja započet i nakon toga čvrsto vjerujemo da će se izboriti sa bolešću, te nastaviti tamo gdje je i stala. Da živi život!

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zdravlje, sreću i svakolikog dobra od Gospoda, svima Vama želi porodica Tanacković!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

14°

  • 17:00

    14°C
  • 20:00

    12°C
  • 23:00

    9°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

161 cm

Promjena: -7cm

Sava Jamena

311 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 25. Apr 2024. 13:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI