Radović podnio krivičnu prijavu protiv RTRS

Milan Radović, zamjenik predsjednika SDS, je danas predao krivičnu prijavu Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci protiv lica koja su montirali sadržaj i medija koji su namontirani snimak objavili.

Radović podnio krivičnu prijavu protiv RTRS

Radović je poručio da se ovde radi o teškim zloupotrebama jer je u pitanu falsifikat, neovlašteno snimanje, a da je što se tiče RTRS, koji je snimak prenio, učinjeno  i prekoračenje službenih ovlaštenja. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

On kaže da se montiranim snimkom sa titlom u kome se spominje nešto što niko nije rekao pokušava grubo uticati na izbornu volju građana, te da se krši se zakon.

Radović pojašnjava da RTRS tuži za krivično djelo, jer su grubo prekršili Zakona o RTRS, a posebno članove 13. 14 i  15.

„Iskreno mi je žao što se javni servis RTRS ovako postavio na jednu stranu tokom cijele izborne kampanje koristeći falisifikate i montaže protiv opozicije. Svi mi plaćamo pretplatu i sramota je da se javni servis na ovaj način stavlja na stranu jedne strukture ljudi koji na sve moguće načine pokušavaju da diskredituje opoziciju“, kazao je Radović ističući da na RTRS-u  ima 90 odsto čestitih ljudi, a da je uređivački kolegiji taj koji radi stvari koje se nikako ne bi smjele činiti.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

17°

  • 14:00

    17°C
  • 17:00

    16°C
  • 20:00

    12°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

142 cm

Promjena: 1cm

Sava Jamena

323 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 23. Apr 2024. 11:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI