Babalj: Došao je kraj nenarodnom režimu

Danas sam potpuno uvjeren, više nego ikada do sada, da je konačno došao kraj nenarodnom režimu koji već dugih 16-17 godina pustoši našu Republiku Srpsku, poručio je Darko Babalj, nosilac liste SDS za Parlament BiH.

Babalj: Došao je kraj nenarodnom režimu

„Ostaje nam još samo da u nedjelju, 2. oktobra, potvrdimo njihov kraj i definitivno kažemo zbogom kriminalu, lažima, prevarama, urušavanju školstva, zdravstva, privrede, industrije, dugogodišnjem ponižavanju demobilisanih boraca,  privatizaciji naše otadžbine...“, kaže Babalj. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA


Poručuje da nema više prodaje naše očevine, naših prirodnih dobara, uništavanja naših preduzeća, budućnosti naše djece!

"Nema više povlačenja vitalnog nacionalnog interesa zarad hrvatskih ciljeva. Dugih 17 godina je odlazeći režim manipulisao narodom, plašio ga,  razdvajao, svađao brata sa bratom, komšiju sa komšijom... Svjedočili smo enormnom bogaćenju pojedinaca iz režima, njihovih porodica, kumova, slušali o kriminalnim transakcijama, zloupotrebi državnih resursa, izvlačenju novca iz državne kase, kupovini vila i stanova u Beču, Moskvi....“, podsjetio je Babalj.

Svjedočili smo, ističe on i veleizdaji kroz prodaju Jasenovačke građe, veleizdaji koja je počinjena cijelom srpskom nacionalnom biću.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

„A to je samo jedna od veleizdaja koju je odlazeći režim činio  proteklih godina. Sjetimo se samo Prudskog sporazuma, kojim je Milorad Dodik dogovorio podjelu Bosne i Hercegovine na regije. Tim sporazumom i potpisom Milorada Dodika, naše Srpsko Sarajevo trebalo je da bude ukinuto. Da bude ukinut moj grad, naš grad heroj, za koji su ginuli moji sarajevski saborci“, podsjeća Babalj i dodaje:

„Nećemo zaboraviti ni silne godine laži i prevara, potpisivanje ANP, okretanja leđa Srbiji i Aleksandru Vučiću, predsjedniku Srbije, ali i druženje i bančenje sa predsjednikom Hrvatske, na dan kada su snage Hrvatske vojske, HVO-a, takozvane Armije BiH i NATO-a, okupirale 13 zapadnokrajiških opština, ubile stotine i protjerale 120.000 Srba sa područja Drvara, Šipova, Jajca, Petrovaca, Krupe i Ključa!!!Nema zaborava u nedjelju, kada odlučujete o svojoj i sudbini svoje djece.“

Babalj poručuje da nikada više nećemo dozvoliti da udari brata na brata, drug na druga, što je uporno radio režim svih prethodnih godina.

„Nema više prijetnji i ucjena, nema više straha! Vrijeme je za obnovu Republike Srpske. Za svaku majku, borca, radnika, penzionera! Za svakog prosvjetnog i zdravstvenog radnika! Za svakog učenika i studenta generacije. Vrijeme je za istinske vrijednosti za koje smo se borili. Dužni smo to pred grobovima naših najmilijih na Malom Zejtinliku i širom Republike Srpske. Zato, dragi moji saborci u borbi protiv nenarodnog režima, pošteni moj narode, dobronamjerni ljudi, moje srpske patriote, izađite na izbore 2. oktobra“, apeluje Babalj.

Građane Srpske je pozvao da kažu NE nenarodnom režimu.

„Glas dajte onima koji će vas cijeniti, onima koji prepoznaju bolju budućnost svog naroda, onima koji će da rade bolje, iskrenije, pravednije i u skladu sa zakonom. Dajte svoj glas ljudima koji će se boriti da vaša djeca ne idu u bijeli svijet i koji će učiniti sve da se vaša djeca vrate svojoj kući! Glas dajte za bolje obrazovanje, za veće plate u zdravstvu, za sistemsko rješavanje statusa boraca. Glas dajte pravu i pravdi, onima koji vas neće uscjenjivati, ponižavati i dijeliti vam milostinju“, kazao je Babalj i poručio:

„Zato, 2. oktobra glasajte za Jelenu Trivić, predsjednicu Republike Srpske i Mirka Šarovića, srpskog člana Predsjedništva BiH! Znam da možemo bolje. I živjećemo bolje!“

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA