Milica Đurđević Stamenkovski podržala Milorada Dodika i Slavenka Ristića

Došla sam u Bijeljinu ne kao politički akter, nego kao Srpkinja i prijatelj našeg Slavenka Ristića. Moja podrška njemu i Miloradu Dodiku je logična jer se borimo za iste vrednosti – slobodarstvo srpskog naroda, dobre odnose Srbije i Republike Srpske i mlade ljude koji moraju da ostanu na njihovim ognjištima i da na svojoj zemlji rađaju decu – poručila je Milica Đurđević Stamenkovski, osnivač i visoki funkcioner političke stranke „Zavetnici“.

Milica Đurđević Stamenkovski podržala Milorada Dodika i Slavenka Ristića

U razgovoru sa članicama i članovima Republičke omladine Srpske Stamenkovski je istakla da mladi ljudi često nisu svjesni kakve podvige mogu da ostvare. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Postoje predrasude da mladost ne može da podrazumeva svesnost i odgovornost. Ali treba shvatiti da Republike Srpske nema bez Srbije, kao ni Srbije bez Srpske. Mi moramo da se razumemo i brinemo jedni o drugima. Srbi iz Bijeljine moraju razmišljati o Srbima u Novom Sadu, kao što Srbi iz Paraćina treba da razmišljaju o Srbima iz Bijeljine. Nijedna granica to ne može da spreči ili zabrani – naglasila je Stamenkovski.

Kandidat na listi SNSD-a za poslanika u NSRS Slavenko Ristić naveo je da savremena civilizacija nastoji da izgradi svijet individua, brišući sve vrijednosti na kojima treba da se zasniva zdravo društvo.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Međutim, smatram da su veze između Srba sa obje strane Drine nikada jače. Politikom sam počeo da se bavim zbog budućnosti mladih i zato mi je neizmjerno drago što smo dobili podršku jedne od najmlađih političkih partija u Srbiji – od „Zavetnika“ i naše drage Milice – rekao je Ristić.

Predsjednik Republičke stranke Srpske Mladen Petrović pozdravio je posjetu Milice Đurđević Stamenkovski koja, prema njegovim riječima, predstavlja veliki politički i intelektualni potencijal Srbije i regiona.

- Izuzetno mi je drago što smo večeras najavili mogućnost uspostavljanja čvršće saradnje između Republičke stranke Srpske i Zavetnika, kao i potpisivanje sporazuma o saradnji omladinaca ove dvije partije – rekao je Petrović. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA