DEMOS Pobjeda za hrabru politiku dogovaranja

Predsjednik DEMOS-a Nedeljko Čubrilović pozvao je građane sa završnog skupa stranke u Bijeljini da 2. oktobra glasajući za ovaj savez glasaju za politku kompromisnih rješenja i dogovaranja.

DEMOS Pobjeda za hrabru politiku dogovaranja

"Time će garantovati svoj prosperitet, bolju budućnost i sigurnije sutra za sve građane Republike Srpske. Glasamo za normalnost, tražimo normalnost i vjerujem da će građani to prepoznati i podržati", rekao je Čubrilović novinarima.

On je kritikovao svaki pokušaj nametanja rješenja u BiH koji provodi međunarodna zajednica, kao i ljude koji nemaju hrabrosti da govore i rade bilo šta što ne odobrava međunarodna zajednica. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



"Zato je naša podrška opet za SNSD, za bolji realan život, za one koji brane poziciju Republike Srpske u BiH, jer bi svaki glas osim za Milorada Dodika za predsjednika Republike bio rizičan i ne smijemo s tim da eksperimentišemo", istakao je Čubrilović.

Konvenciji DEMOS-a u Bijeljini prisustvovao je i predsjednik Skupštine Autonomne pokrajine Vojvodine Ištvan Pastor koji je u obraćanju rekao da vjeruje u to da će ova stranka realizovati izborni rezultat koji priželjkuje i da bi se lično radovao da može nastaviti saradnju sa Dodikom, Željkom Cvijanovićevom i Čubrilovićem.



"DEMOS zastupa politiku hrabrosti, a mnogo je više hrabrosti potrebno za kompromis i za dogovoranje, nego za konflikt", ocijenio je Pastor i poručio građanima Srpske da je izuzetno važno da svi koji imaju pravo glasa izađu u nedjelju na izbore i glasaju.

Nosilac liste DEMOS-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice šest Milan Dakić rekao je uoči završne tribine da su u mirnom tonu završili kampanju bez pominjanja drugih političkih partija i da su svojim glasačima pokazali koliko je ovaj savez dostojan i koliko radi za bolji život građana.



"Na izborima 2. oktobra brani se Republika Srpska koju smo prethodnih godina sačuvali i razvijali, brani se srpski nacionalni interes i Srpska pravoslavna crkva, bitno je da nas što više glasa za Srpsku, za Dodika na mjestu predsjednika Republike i Cvijanovićevu za člana Predsjedništva", rekao je Dakić.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA



Nosilac liste DEMOS-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH iz Izborne jedinice dva Čedomir Stojanović rekao je novinarima da na izborima očekuju osvajanje minimalno šest poslaničkih mandata u Narodnoj skupštini, od čega jedan direktan iz Izborne jedinice šest, kao i jedan direktan mandat za Parlamentarnu skupštinu BiH. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA