FK „Sloga junajted“: Zahvalnost poslaniku Milici Lovrić i Vladi Srpske

Zahvaljujući poslaniku u Narodnoj skupštini Republike Srpske SRS Milici Lovrić i Vladi Republike Srpske, inicijativa Fudbalskog kluba „Sloga junajted“ iz mjesne zajednice Vuk Karadžić koji ima oko 130 sportista, obezbijedila je za izgradnju infrastrukture i potrebe kluba, Školu fudbala.

FK „Sloga junajted“: Zahvalnost poslaniku Milici Lovrić i Vladi Srpske

„Lijep je osjećaj kad inicijativu sa lokalnog, realizujete na republičkom nivou. Entuzijasti kluba obratili su mi se sa zahtjevom koji sam shvatila kao zadatak vrijedan truda. Moram naglasiti da sam  naišla na izuzetnu podršku srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika i predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović, kao i Ministarstva za porodicu, omladinu i sport. Projekat je prihvaćen i odobrena su sredstva za uređenje sportskog terena i sve drugo što je potrebno da ovaj prostor zadovolji standarde kvalitetnih treninga i sportskih nadmetanja“, rekla je Lovrićeva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Lovrićeva je i naglasila da je Vlada Republike Srpske na čelu sa SNSD-om i ovim gestom pokazala da vodi računa o mladim naraštajima i njihovim potrebama.

„Uređenjem stadiona naša djeca, njihovi roditelji, ali i lokalna zajednica dobijaju mjesto koje će biti naš ponos. Stariji sportisti takođe dobijaju odlične uslove, a cjelokupna društvena zajednica dobija ono čemu svi težimo, da nam djeca žive zdravo i u sportskom duhu“, rekla je Lovrićeva.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zadovoljstvo što je Vlada RS na čelu sa SNSD-om imala razumijevanja za potrebe FK „Sloga junajted“ izrazio je i Vladimir Radulović čiji sin trenira u Školi fudbala.

„Sport i zdrav način života su nešto što je potrebno svima, a posebno za našu djecu. Ovaj klub mnogo pažnje poklanja sportu, a prije tri godine su počeli i sa Školom fudbala, što smo, mi roditelji, pozdravili. Posebno nas raduje što je klub naišao i na podršku Vlade RS, resornog ministarstva, srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika i predsjednice Srpske  Željke Cvijanović, a svakako da raduje i maksimalna podrška poslanika Milice Lovrić, koja se založila za našu djecu i FK „Sloga junajted“, rekao je Radulović.

Zahvalicu poslaniku Milici Lovrić u ime kluba i roditelja, uručio je trener u omladinskom fudbalskom klubu „Sloga junajted“ Boriša Bodiroga.

-Najljepša stvar koja je mogla da nam se desi u protekle tri godine od kad postoji omladinski klub i koji ima oko 100 članova, desila se. Inicijativa koju smo podnijeli i za koju se založila poslanik Milica Lovrić, podržana je od Vlade RS i resornog ministarstva, a sredstva koja će biti uložena za infrastrukturu doprinijeće afirmaciji sporta na ovim prostorima“, rekao je Bodiroga i poslaniku Milici Lovrić se zahvalio i što se kao ljekar angažuje da pregleda članove kluba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA