Doktorica iz Bijeljine ubijena u Beogradu, za zločin uhapšen sin

Mladić Đ. Marić (26) uhapšen je jutros nakon što je osumnjičen da je u porodičnom stanu na Voždovcu u Ulici vojvode Stepe brutalno ubio svoju majku D. Marić (61).

Doktorica iz Bijeljine ubijena u Beogradu, za zločin uhapšen sin
FOTO: Republika.rs

Telo majke nađeno je tokom noći s povredama glave u stanu u Ulici Vojvode Stepe na Voždovcu. Nezvanično ubijena D.M. je radila kao doktor u bijeljinskom Domu zdravlja.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Nakon kontakta s članom porodice koji je rekao da se nesrećna žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mesta. Vrata stana su bila zaključana, telefon nedostupan, a zvono na vratima nije radilo.

Prema rečima njegove sestre, Đ. M. se poslednjih dana čudno ponašao, a juče je napravio incident u centru Beograda kada je napao nepoznatu devojku.

Kako prenose mediji, i devojka privednog Marića, M. V. je bila u policiji gde je svedočila da se njen momak u poslednje vreme čudno ponašao.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Da mladićevo čudno ponašanje nije bilo bezazleno, potvrdilo se jutros kada je Đ. Marić uhapšen, nakon što je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini došao noćas oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave. Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.

Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA