Šokantne fotografije mladića koji je osumnjičen da je ubio majku

Mladić Đ. M. (26) koji je osumnjičen za ubistvo svoje majke u stanu na Voždovcu bio je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, na kojima je kačio slike najčešće iz teretane, ali i kako puca u streljani i pliva za časni krst.

Šokantne fotografije mladića koji je osumnjičen da je ubio majku
FOTO: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Đ. M. uhapšen je juče nakon incidenta koji se dogodio kod Vukovog spomenika, kada je sa motora oborio djevojku, a snimak njegovog dramatičnog zaržavanja brzo se proširio na društvenim mrežama. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Telo majke osumnjičenog pronađeno je u njihovom stanu u kom su živeli. Nesrećna žena nije se javljala na telefon dva dana i niko je nije video. Kada su policajci upali u stan zatekli su ženu bez znakova života sa nekoliko povreda na glavi", objasnio je izvor za Kurir.rs.

Nakon incidenta u centu Beograda, mladić je priveden, ali je na saslušanju pričao nepovezano.

Pored slika sa treninga, na društvene mreže podelio je i sliku plivanja za Časni Krst na Bogojavljenje.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

"Đorđe je bio sportista, a navodno se i bavio muzikom. On je bio izuzetno aktivan na Instagramu, pa je tu sa pratiocima delio različite fotografije. Na profilu se mogu naći slike kako uživa sa psom, ali i kako trenira", kaže izvor i nastavlja:

"On se pratiocima svojevremeno pohvalio i da je više puta plivao za časni krst na Bogojavljenje. Predstavljao se i kao izuzetno pobožan mladić".

Prema pisanju portala Infobijeljina, ubijena D.M. je radila kao doktor u bijeljinskom Domu zdravlja.

Mladić, kako javlja TV Pink, navodno ima bipolarni poremećaj. Prema riječima njegove sestre, Đ. M. se posljednjih dana čudno ponašao,.  

Nakon kontakta s članom porodice koji je rekao da se nesrećna žena dva dana ne javlja na telefon, policija je izašla na lice mjesta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA