Radović: U većini gradova, osim u četiri, bez značajnih problema i ometanja izbora

Zamjenik predsjednika SDS-a Milan Radović rekao je danas da u većini gradova, osima Zvornika, Doboja, Kozarske Dubice i Prijedora, na glasačkim mjestima nema značajnih problema i ometanja izbora.

Radović: U većini gradova, osim u četiri, bez značajnih problema i ometanja izbora
FOTO: Srna

Radović je rekao na konferenciji Glavnog izbornog štaba SDS-a da su posmatrači, članovi biračkih odbora i pravni timovi ove stranke na terenu i istakao da se SDS odlično spremio za ove izbore.

On je rekao da je izlaznost za sada dobra i da je za dva procenta veća u odnosu na prošle izbore, te pozvao policiju, tužilaštvo i Sipu da izađu na teren "kako bi uspjeli mirno i dostojanstveno završiti ovaj izborni dan", saopšteno je iz SDS-a.

Predsjednik Odbora za bezbjednost SDS Perica Stanić rekao je da će Pravni tim SDS-a tužilaštvu predati sve nepravilnosti koje mogu uticati na rezultat izbora.

On je podsjetio da je u Novom Gradu smijenjen birački odbori i pet lica lišeno slobode, što "treba da bude nauk i drugima", te naveo da je dobro što je izborni proces značajno unaprijeđen.  TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA