Stigla je *supernova!

Novi brend na bh. tržištu telekomunikacija! Nove ponude, nove funkcionalnosti – brže, bolje, povoljnije!

Stigla je *supernova!

Predstavljamo vam novi brend, koji objedinjuje dugogodišnja iskustva tri operatera, i koji vam nudi najbolje i moderne funkcionalnosti, upakovane u pakete sa dodatnim sadržajima.

Novi *supernova brend nastao je spajanjem i pripajanjem kablovskih operatera Elta-Kabel i Telrad Net kompaniji Blicnet, te zajedno na bh. tržište donose modernu, naprednu i korisnički orijentisanu telekomunikacionu kompaniju.

Od 12. septembra 2022. godine, *supernova je i zvanično brend čije su usluge dostupne svim postojećim korisnicima tri nekadašnja operatera, ali i svima onima koji žele nešto novo, brzo, moderno, atraktivno i napredno.

Kao dobrodošlicu u novi koncept kompanije, novi brend i nove mogućnosti, *supernova je lansirala ponude koje uključuju niz pogodnosti pri izboru ove nove zvijezde na nebu bh. telekomunikacija:

- *supernova digitalna televizija sa više od 230 TV i radio kanala u osnovnom paketu. Supernova digitalna televizija na većini najkvalitetnijih TV kanala ima napredne TV funkcionalnosti: gledaj ispočetka, gledaj propušteno i pauziraj TV. Za kompletan ugođaj moderne televizije na raspolaganju su i odlične videoteke. Supernova digitalna televizija dostupna je i na mobilnim telefonima i tabletima preko mobilne aplikacije koja je uključena u pretplatu novih tarifa. 

- *supernova internet paketi donose još bržu internet vezu do čak 150 Mbps za preuzimanje podataka i 50 Mbps za slanje vaših fotografija, video-snimaka i svega ostalog što želite da podijelite sa drugima.

Brend *supernova prepoznaćete po super novom modernom vizuelnom identitetu, a poslovnice svih operatera konsolidovanih u novi brend imaće jedinstven novi moderni izgled.

Svi postojeći korisnici koji i dalje žele da koriste svoje ranije odabrane pakete usluga, u bilo kojem od tri operatera spojena u *supernovu, to mogu da nastave i u budućnosti, po istim uslovima i istim cijenama koje su prethodno ugovorili.

Za one koji žele da upoznaju novu ponudu, preporučujemo da posjete www.supernovabih.ba. To je mjesto novih susreta, novih ponuda, novih cijena i novih mogućnosti!

Dobro nam došli!

Vaša *supernova  

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA