Posetioci „Balensijagine“ modne revije ostali zatečeni, ne toliko modelima koliko blatom na pisti

Blato i odeća vrhunskih modnih dizajnera su dve nespojive stvari sve dok modna kuća „Balensijaga“ nije odlučila da svoju reviju na Nedelji mode u Parizu priredi na pisti prepunoj blata.

Posetioci „Balensijagine“ modne revije ostali zatečeni, ne toliko modelima koliko blatom na pisti

Modnom pistom koja je više podsećala na kišni dan u polju, modeli poput Kanjea Vesta, koji je otvorio reviju, i Bele Hadid, probijali su se kroz gusto blato kako bi prikazali odeću modne marke „Balensijaga“ iz kolekcije proleće/leto 2023. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Umetnik milijarder koji je zvanično promenio svoje ime Kanje u Je, nosio je tri broja veću jaknu sa kapuljačom, kožne pantalone i bejzbol kapu.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Neobično okruženje u pariskom Park de Ekspozision trebalo je da bude „metafora traganja za istinom i života u stvarnosti“, naveo je Denma, kreativni direktor „Balensijage“, uoči revije.

„Individualnost u modi je svedena na pseudo trendove diktirane objavama na društvenim mežama neke poznate ličnosti... Modi pre svega ne bi trebalo da budu potrebne ovakve objave da bi se nekome prodala... Neka svako od nas bude ono što želi“, naglasio je kreator.

„Odlučio sam da više ne objašnjavam svoje kolekcije i verbalizujem svoj dizajn, već da izrazim stanje uma“, dodao je Demna, kako prenosi Vog. „Moda je vizuelna umetnost i sve što nam treba je da se vizuelno doživi“.

„Ili ti se sviđa ili ne!“

Kada je na društvenim mrežama objavljen video-snimak sa ove revije, ubrzo je imao neverovatnih 17,7 miliona pregleda, 1,6 miliona sviđanja i preko 25.000 komentara, najviše u odnosu na na način kako su modeli hodali pistom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA