Trenutak istine za "Orlove“

Devetog dana Mundijala u Kataru na teren će po drugi put istrčati reprezentacija Srbije.

Trenutak istine za "Orlove“
FOTO: Tanjug/AP

Pred "orlovima“ je najvažniji meč na Svjetskom prvenstvu, a protivnik će im biti Kamerun. Nakon poraza protiv moćnog Brazila (0:2) pred pulenima Dragana Stojkovića je trenutak istine, jer samo sa pobjedom ostaće u igri za nokaut fazu odnosno zavisiće sami o svojoj sudbini. Remijem ili eventualnim porazom o kojem niko ne razmišlja došli bi u situaciju da zavise od drugih ishoda u grupi G. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Za razliku od Brzila kada je Piksi bio na mukama zbog povreda, danas će od 11 sati na stadionu Al Janub najvjerovatnije izvesti najbolje što ima. Filip Kostić se u potpunosti oporavio od povrede i naći će svoje mjesto u početnoj postavi zajedno sa Aleksandrom Mitroviće, a možda i Dušanom Vlahovićem, ukoliko se Stojković odluči za ofanzivnu postavu. To je u stvaru opobani recept s kojim su „orlovi“ i došli na ovaj Mundijal.

Utakmica između Srbije i Kameruna igra se u neobičnom terminu, te počinje u 11 sati. Zanimljivo je da su se ove selekcije sastajale samo jednom i to 2010. godine. Tada je u prijateljskom meču u Beogradu Srbija slavila sa 4:2. Kada je u pitanju ova grupa od 17 sati će se sastati Brazil i Švajcarska, još jedan susret koji može dati puno odgovora. Za Srbiju je najbolja opcija pobjeda „karioka“, kako bi onda u zadnjem kolu protiv Švajcaraca odlučivali o putniku u osminu finala. To je scenarij kakav su svi vidjeli prije početka prvenstva.

Biće kompletirano i drugo kolo u grupi H. Od 14 časova igraju Južna Koreja i Gana, a od 20 sati derbi će odigrati Portugal i Urugvaj.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA