STRUČNO PREDAVANJE U BIJELJINI "Opravdanost i sigurnost HPV vakcine za djecu"

Udruženje građana „Roditelji ZA prava djece“ iz Bijeljine 3. decembra sa početkom u 15 časova organizuje stručno predavanje i diskusiju na temu „Opravdanost i sigurnost HPV vakcine za djecu“ u Kulturno muzejskom centru Eparhije zvorničko-tuzlanske u Bijeljini.

STRUČNO PREDAVANJE U BIJELJINI "Opravdanost i sigurnost HPV vakcine za djecu"

Stručno predavanje se organizuje s ciljem da se informišu roditelji i javnost o svim preventivnim vidovima zaštite zdravlja djece sa aspekta dostupnih medicinskih i drugih stručnih informacija od strane stručnih i kvalifikovanih medicinskih radnika koji imaju bogato iskustvo u svom radu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Tema je aktuelna jer je najnovijim izmjenama i dopunama Zakona o zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti Republike Srpske ova vakcina uvedena kao preporučena. Kako se preporučuje djeci osnovnoškolskog uzrasta, odlučili smo organizovati stručno predavanje profesora, ljekara specijalista i kliničkih farmakologa da bismo roditeljima pružili sve relevantne informacije u vezi sa ovom vakcinom, saopšteno je iz Udruženja građana "Roditelji ZA prava djece".

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA