Mreža mjesnih odbora se širi - i Gradac uz RSS!

Republička stranka Srpske iz Bijeljine osnovala je Mjesni odbor /MO/ Gradac, čime nastavlja uspješno širenje mreže mjesnih odbora i povećanje broja članova.

Mreža mjesnih odbora se širi - i Gradac uz RSS!

Za predsjednika MO Gradac izabrana je Danijela Ivanić koja je kao jedan od glavnih problema u ovom selu istakla sve manji broj djece u školskim klupama. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

- Ovo je problem sa kojim se susreće ne samo Gradac, nego nažalost mnoga sela u Semberiji. Smatram da tema povećanja stope nataliteta mora da postane prioritet, kako na lokalnom, tako i na republičkom nivou – rekla je Ivanićeva.

Ona je navela da će sa svojim saradnicima apelovati i da Gradac bude povezan autobuskom linijom sa gradskom zonom Bijeljine, kako bi mještanima bili olakšani svakodnevni poslovi koje obavljaju.

Iz Predsjedništva Republičke stranke Srpske /RSS/ istakli su da RSS formiranjem novih mjesnih odbora nastoji da održi kontinuitet razvoja i ojača partijske kapacitete.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Prema njihovim riječima, to je logičan slijed nakon izuzetnog uspjeha na Opštim izborima koji je postigao kandidat Slavenko Ristić, osvojivši direktan poslanički mandat.

- Kontinuitet u radu, pružanje prilike prvenstveno mladim ljudima da aktivno učestvuju u stranačkim organima,  je naše opredjeljenje u narednom periodu. RSS trenutno sprovodi proceduru za konstituisanje Gradskog odbora Bijeljina, nakon čega će uslijediti izbor organa pri Gradskom odboru, te definisanje i usvajanje akcionih planova i njihovo sprovođenje – poručili su iz Predsjedništva ove stranke. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA