DAN "D" ZA MESIJA I ARGENTINU Mečevi odluke u grupama C i D

Dobićemo rasplet u grupama C i D.

DAN "D" ZA MESIJA I ARGENTINU Mečevi odluke u grupama C i D
FOTO: EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

U 16 časova se sastaju Australija Danska i Tunis – Francuska, pa čekamo rasplet grupe D. Pobjednik grupe igra protiv drugog tima grupe C, a drugi tim grupe D igraće protiv prvog iz grupe C. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Zato će posebna poslastica biti mečevi u 20.00 jer se sastaju Poljska – Argentina i Saudijska Arabija – Meksiko. U ovoj grupi su svi scenariji mogući, iako će se najviše toga krojiti u duelu Argentine i Poljske.

Poljaci imaju najviše bodova i sada su u pol poziciji, remi im je dovoljan za prolaz, dok bi Mesi mogao čak i da ostane bez druge faze takmičenja, u svom posljednjem jurišu na mundijalsku titulu!

Saudijska Arabija ima lijepu priliku da preko Meksikanaca ispiše istoriju, i potvrdi da trijumf nad Argentinom nije bila puka senzacija.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

U utorak, Holandija je pobjedom nad domaćinom turnira – selekcijom Katara (2:0), osvojila prvo mjesto u Grupi A, dok je uz selekciju Luja van Gala dalje otišao i Senegal koji je mjesto među 16 najboljih osigurao pobjedom u direktnom dvoboju sa Ekvadorom (2:1).

Što se tiče grupe B, tu su Englezi ubjedjivim trijumfom nad Velsom u ostrvskom derbiju (3:0) osigurali sebi prvo mjesto, dok je pobjedu vrijednu osmine finala ostvarila selekcija SAD u direktnom sudaru sa Iranom (1:0), kojem je odgovarao i remi.

Na taj način dobili smo prva dva para osmine finala, a to su:

Holandija – SAD

Engleska – Senegal

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA