Ucjenjivali bivše djevojke kompromitujućim snimcima da bi im se vratile

Policija je uhapsila i ispitala D.R. (37) i R.Z. (43) iz Laktaša zbog sumnje da su duže vremena ucjenjivali bivše djevojke kako bi ih primorali da im se vrate i obnove vezu.

Ucjenjivali bivše djevojke kompromitujućim snimcima da bi im se vratile

Riječ je o dva odvojena slučaja, a D.P. i R.Z. su djevojkama prijetili da će objaviti njihove kompromitujuće fotografije i video snimke ukoliko ne obnove ljubavnu vezu. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Iz Policijske uprave Banjaluka saopšteno je da obojicu terete za krivično djelo ucjena.

-  D. R. sumnjičimo da je u prethodnom vremenskom periodu  do 23. novembra, putem poruka ucjenjivao oštećeno lice sa kojom je bilo u emotivnoj vezi, da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu. R.Z. je osumnjičen da je takođe putem poruka u proteklom periodu pa do 29. novembra ucjenjivao oštećeno lice sa kojom je bio u emotivnoj vezi. On je takođe oštećenoj prijetio da će javno objaviti njene kompromitujuće fotografije i video snimke, ako ne obnove emotivnu vezu - navodi se u saopštenju.

Dodaje se da je o svemu obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji je naložio policijskim službenicima da se nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Banjaluka dostave izvještaji o počinjenim krivičnim djelima protiv navedenih lica.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 17:00

    12°C
  • 20:00

    11°C
  • 23:00

    8°C
Oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

87 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 24. Apr 2024. 15:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI