Paradise Island Maldives rizort – raj na zemlji i na Maldivima

Paradise Island Resort & Spa na Maldivima je destinacija na koju ljudi koji žele da provedu svoj odmor kao u raju, jednostavno moraju otići. Ovo ostrvsko letovalište sa 5 zvezdica na Maldivima ne nudi samo luksuzni smeštaj, već i divne pejzaže, atmosferu i topli ambijent koji je prikladan za bogove. Zato je suvišno reći da ako odlučite da ovde provedete odmor sa svojim najmilijima, budite spremni da budete očarani za život.

Paradise Island Maldives rizort – raj na zemlji i na Maldivima
FOTO: Pixabay

Za razliku od drugih ostrvskih odmarališta na Maldivima, Paradise Island jednostavno nudi sve vrhunsko i sve najbolje. Sa velikim izborom raznovrsnog smeštaja i restoranima koji nude kuhinju svetske klase, ovo 1 km dugo ostrvo pruža najbolji luksuz, udobnost, gastronomiju, aktivnosti, pa čak i podvodna otkrića. Ako ste rešili da svoje zimovanje provedete u egzotičnim morskim krajevima, magični Maldivi, a na njima Paradise Island Resort and Spa 4*, neka budu vaša sledeća destinacija. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Za koga je Paradise Island?

Za razliku od drugih odmarališta na Maldivima koja su isključivo posvećena parovima na medenom mesecu, Paradise Island je rizort namenjen svima. Od porodica do prijatelja, od mladenaca na medenom mesecu, pa do solo putnika, ima mesta za sve. To je posledica maksimalne posvećenosti da svima bude udobno. Osoblje i objekti odmarališta obezbeđuju individualni pristup, privatnost i autentična iskustva zasnovana na vrsti putovanja koja je sam putnik odabrao. Ako dolazite sa porodicom, bićete oduševljeni aktivnostima koje se organizuju, ako dolazite na medeni mesec, biraćete intimniji smeštaj u vilama na vodi i romantične večere pod zvezdama. Ono što je najvažnije – svi će biti potpuno oduševljeni pomeranjem granica ugostiteljstva i luksuza.

Nešto više o samom smeštaju

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Rajsko ostrvo koje je lokalno poznato i kao Lankanfinolhu otvoreno je 1994. godine i nalazi se na atolu Severni Male. Udaljen je 9,6 km od aerodroma i potrebno je oko 20 minuta da se stigne gliserom. Gosti koji ovde rezervišu dobijaju besplatan transfer od aerodroma do odmarališta. Za one koji ne poznaju prilike na Maldivima, treba napomenuti da je ovo jako blizu, pa je samim tim i idealno za porodice sa decom jer im neće trebati puno vremena da posle sletanja na aerodrom uđu u svoju sobu.

Paradise Island nudi vile kao standardnu opciju smeštaja za sve svoje goste. Ove super luksuzne vile su dalje kategorisane na osnovu njihovog pogleda i udobnosti. Tako imamo Superior Beach bungalove sa pogledom na plažu koje su prostrane, široke, bogato opremljene i opet idealne za decu. Čim kročite van sobe, već ste na plaži. Za porodice sa decom koje znaju šta znači pospremati kofice za pesak sa sobom svaki put kad napustite plažu, ovo je idealno. Bukvalno sve možete ostaviti na svojem delu plaže i ujutru nastaviti zabavu.

Stariji će biti oduševljeni ležaljkama na verandi sa pogledom na tropski i umirujući pejzaž Maldiva.

Drugi tip smeštaja koji je u standardnoj ponudi na Maldivima su vile na vodi sa pogledom na lagunu. Masivna, svetla, prostrana i sa stepenicama koje vode do lagune, vila na vodi na Paradise Island je luksuz u svom najboljem izdanju. Možete se direktno spustiti na ronjenje i plivanje i vratiti se u privatnu ležaljku da se osunčate. Svaka vila je okrenuta prema zalasku ili izlasku sunca i jedinstvena je. Iako su kapacitetom predviđene za boravak dece, razmislite da li vam je zbog direktne izloženosti moru to dobro rešenje.

Za parove će ovo biti idealno. Posebno je istaknuta Heaven vila za one koji žele očaravajući pogled na okean sa vrhunskim luksuzom i osamljeni prostor za privatnost.

Najveći apartmani su u vili Ocean Suites. Oni nude privatni bazen, terasu i veličanstven pogled na lagunu i okean. Ovaj dvosobni apartman je savršena kombinacija neuporedivog luksuza, udobnosti i prirode.

Gastronomija

Da na Maldivima rizorti vode računa da zadovolje različite ukuse svojih posetilaca koji dolaze sa svih strana sveta, to znamo. U većini rizorta imate mogućnost da isprobate različite nacionalne kuhinje od azijskih, japanskih, francuskih do mediteranskih na koje smo ovde navikli. Mi vas u ovom u pregledu nećemo zamarati opisima restorana, gde se nalaze i kakav blistav pogled na okean nude. Umesto toga, sledi preporuka koji specijalitet ne smete zaobići ako ste već ovde.

1. Farumathi

Ala'Carte restoran sa morskim plodovima.

Obavezno probati: Maldivski jastog

2. Fukuia Teppaniaki

Autentični suši restoran na Maldivima, japanski restoran na ostrvu Paradise.

Obavezno probati: Piletina i biftek, suši i sašimi, sake i japansko pivo.

3. Restoran Lagoon

Savršena atmosfera.

Obavezno probajte: švedski stol (savršeno za one koji imaju rezervisane obroke u paketu)

4. Ristorante Al Tramonto

Italijanski fini restoran.

Obavezno probati: testenine i pice od povrća

5. Athiri Bar

Ovo je glavni bar u Paradise Island Resort & Spa.

Odaberite koktel po izboru.

Šta možete da radite na ostrvu?

Recimo da ste pomislili da će vam more i plaža i sunce dosaditi posle nekog vremena. Mi kažemo da neće, ne može da dosadi. Ali recimo da ste poželeli i aktivniji odmor. Ne brinite.

Paradise Island ne samo da nudi udobnost, opuštanje i luksuz, već vam pruža i priliku da se prepustite najluđoj avanturi svog života. Vodeni sportovi ovde uključuju sledeće.

1.     Jedrenje katamaranom

Odmaralište vam pruža mogućnost da osetite uzbuđenje plovidbe katamaranom, a od svih stvari koje možete da uradite na ostrvu, ovaj je možda najjedinstveniji. Ne može biti uzbudljivije od ovoga.

Za sve one koji vole jedrenje na dasci, Paradise Island je savršena destinacija za odmor da pokažete svoje veštine, a za one koji nemaju idealan način da to urade, ne brinite, jer odmaralište ima profesionalne instruktore koji će vas naučiti. Am teretanaKlizanje na talasima nikada nije bilo ovako zabavno.

2. Kanu

Ništa nije tako lepo kao veslanje čamcem sa svojom voljenom osobom u kristalno čistim vodama Maldiva. Takođe, ako ste entuzijasta vežbanja, to je to, ne treba vam teretana.

3. Jet Ski

Još jedna od najboljih stvari koje treba raditi na Rajskom ostrvu, jet ski nudi više uzbuđenja nego što možete zamisliti. Sa punim fokusom na bezbednost, vožnja džet skija na talasima je bezbedno, ali uzbudljivo iskustvo za sve.

4. Skijanje na vodi

Ako vam je dosadilo previše opuštanja i želite da istegnete mišiće, onda je skijanje na vodi na Paradise Islandu savršen sport za vas.

5. Banana Boating

Vožnja čamcem od banane je najzabavnija i najavanturističkija stvar koju možete da uradite u odmaralištu. Uzbuđenje vožnje i pokušaja da se vratite na čamac jednostavno se ne može porediti sa bilo kojim drugim vodenim sportovima na Maldivima. Dobro je i za decu (malo stariju).

6. Parasailing

Jedna od najneverovatnijih aktivnosti na ostrvu, parasailing je divan način da se osvedočite u pravu lepotu ovog rajskog ostrva. Gosti se uzdižu visoko u nebo i vide panoramski pogled na celo ostrvo i okean.

I to nije sve!

U odmaralištu Paradise Island vas čekaju i neke druge aktivnosti koje nisu toliko adrenalinske, ali vam mogu pomoći da osetite azijsku kulturu i strano podneblje.

1. Spa Araamu (za rajske tretmane i masaže).

Smešten u zabačenom uglu ostrva, Araamu Spa ima 17 soba za tretmane za tretmane lica, masaže i razne tretmane tela. Od toga, 4 sobe su posvećene ajurvedskom tretmanu i nekoliko za hidroterapiju. Sobe za tretmane se nalaze u dvorištu na otvorenom. Spa iskustvo u odmaralištu Paradise Island je magično i ostavlja dugotrajan efekat na sve one koji mu se prepuste. Svakako, jedna od najboljih stvari na Rajskom ostrvu!

2.     Ronjenje (jer se ovakva prilika da upoznate podvodni svet ne propušta!)

Takođe možete da se prepustite očaravajućem iskustvu uživajući u podvodnom morskom životu i lepoti Maldiva uz PADI ronilačko osoblje Paradise Island Resorta.

Zaključak

Stari Latini su imali običaj da kažu „nomen est omen“ misleći da nečije ime ujedno govori i o njegovoj suštini. Kada je Paradise Island u pitanju, ne može biti tačnije – ostrvo je toliko očaravajuće, da se s pravom naziva rajskim ostrvom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

10°

  • 02:00

    10°C
  • 05:00

    9°C
  • 08:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

141 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI