Informacije o vodosnabdijevanju za 8. decembar

Informacije o vodosnabdijevanju za 8. decembar

Zbog rekonstrukcije vodovodnog priključka i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od dva do tri sata, u ulicama: Nikole Tesle, Dušana Radovića Blok broj 7., Kneza Ive od Semberije, Braće Gavrić i Vojvode Stepe u Bijeljini, uključujući sve susjedne, priključne ulice.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Obavještavamo sve naše korisnike da se u Ulici Stefana Dečanskog, u Bijeljini, izvode radovi na rekonstrukciji ove ulice i da će oni trajati do kraja ove godine, te da u tom periodu može dolaziti do češćih, nenajavljenih prekida u vodosnabdijevanju. Stoga molimo naše korisnike za razumijevanje i preporučujemo im da do tada imaju pripremljene neophodne rezerve vode. 

Isto to, danas, preporučujemo i našim korisnicima, koji žive na prethodno pomenutim lokacijama.

Na svim ostalim u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.        

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA