U subotu u Bijeljini finalno veče izbora za Mis Srpske

U Bijeljini će u subotu, 10. decembra, biti održano finalno veče izbora Mis Republike Srpske za Mis BiH, najavljeno je iz Turističke organizacije grada.

U subotu u Bijeljini finalno veče izbora za Mis Srpske
FOTO: Bijeljina danas

Ovogodišnji izbor biće održan pod sloganom “Naše je bolje, kupujmo domaće, putujmo domaće" s ciljem promocije kvalitetnih domaćih proizvoda i turističkih potencijala Bijeljine.

"Prepoznali smo značaj ove manifestacije koja se održava nakon godina
recesije i krize da promovišemo naš grad, turističke potencijale i domaći proizvod", rekao je novinarima portparol Turističke organizacije Bijeljine Dragan Tešić. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASAOn je istakao da je njihov cilj i jačanje svijesti o važnosti lokalnog putovanja i kupovine domaćih proizvoda.

Na izboru za Mis Republike Srpske predstaviće se 30 djevojaka.

Direktor Direkcije za izbor Mis Republike Srpske Stela Zubak Jovanović kaže da se, pored fizičkog izgleda, u obzir uzimaju i inteligencija, volonterizam, humanost, poznavanje stranih jezika i ostale sposobnosti.

"Cilj promotivne akcije jeste da se ukaže na važnost lokalnog putovanja, proizvodnje i kupovine domaćih proizvoda, kako bi se doprinijelo povećanju konkurentnosti lokalne privrede", istakla je Jovanovićeva i najavila da će sve djevojke koje se takmiče za titulu Mis Republike Srpske boraviti u Bijeljini dva dana i promovisati ovu sredinu.Predviđena je posjeta značajnim turističkim centrima Etno selu "Stanišići", Banji "Dvorovi", Gradskom parku, izletištu u LJeljenči, manastiru Tavna, Semberskom salaša i ranču "Tanasić".

Izbor Mis Republike Srpske održava se pod pokroviteljstvom grada Bijeljina i Turističke organizacije Bijeljina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA