"Srbi za Srbe" i klub "Radnik" u humanoj misiji za porodicu Đurić

Stonoteniski klub "Radnik" i Humanitarna organizacija "Srbi za Srbe" organizovali su danas humanitarni turnir u Bijeljini, a sva prikupljena sredstva biće dodijeljena višečlanoj porodici Đurić iz bijeljinskog naselja Batković.

"Srbi za Srbe" i klub "Radnik" u humanoj misiji za porodicu Đurić

Slađan Josipović iz organizacije "Srbi za Srbe" rekao je da žele da pomognu Đurićima i ubrzaju adaptaciju njihove porodične kuće. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASAOn je dodao da Đurići imaju petoro djece i da svi treniraju džudo i postižu zapažene rezultate, a pored toga su i dobri đaci.

"Ovo će im biti dodatni podstrek", naveo je Josipović i dodao da su danas prikupili više od 250 KM.

Trener u bijeljinskom Stonoteniskom klubu "Radnik" Saša Savković rekao je novinarima da je na turniru učestvovalo više od 40 takmičara, od kojih je 20 mališana, iz Bijeljine, Zvornika, Šekovića, LJubovije, Janje, Ugljevika."Posebno je zadovoljsto organizovati ovakav vid turnira gdje ljubitelji sporta mogu da se takmiče, a ujedno i pomognu drugima", naveo je Savković.

On je rekao da klub postoji više od 10 godina i da treniraju sa djecom različitih uzrasta, te da se uspješno takmiče na turnirima u Republici Srpskoj, BiH i regionu.Današnje takmičenje je održano u novootvorenoj stonoteniskoj areni na Agro-tržnom centru "Semberija" u Bijeljini.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

37°

Vedro
 • 20:00

  Kiša
  37°C
 • 23:00

  Kiša
  32°C
 • 02:00

  Umjereno oblačno
  26°C
Vedro
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

29 cm

Promjena: -1cm

Sava Jamena

221 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 13. Jul 2024. 17:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI