Šestogodišnja devojčica za sedam dana pojede koliko celo selo

Suman Katun (6) iz jednog sela u Indiji verovatno je jedna od najdebljih devojčica na svetu. Visoka je 105 centimetara, a teška 92 kilograma. Ona za jedan obrok pojede dva velika poslužavnika pirinča, dve činije pržene ribe i nekoliko omleta. Obično dva puta doručkuje, i to peciva, banane, pirinač i jaja.

Zanimljivosti

Za nedelju dana pojede hrane koliko pojedu svi ljudi u selu, a teška je kao dve Kajli Minog.Njena majka Beli Bibi (32) kaže da nije sigurna koliko njena ćerka zaista pojede jer odmah nakon obroka kod kuće izađe napolje i traži hranu komšijama.

"Gladna je sve vreme i samo plače. Ne želim da gledam svoju ćerku kako tuguje pa je hranim. Šta drugo da radim?" kaže majka devojčice iz Zapadnog Bengala. Suman je imala 4,5 kilograma kada se rodila.

Njena porodica celu očevu platu potroši na hranu koju joj kupuju. Devojčica pojede onoliko koliko obično jede četvoročlana porodica dnevno, a odmah posle obroka se žali da je opet gladna.

Najčešće gleda TV i igra se s drugarima, a ne može dugo da hoda jer se posle samo nekoliko metara jako umori. Porodični lekar Subod Bandiopadai brine se o Suman još od kada je bila beba, a ističe da je devojka pet puta teža od normalne šestogodišnjakinje.