Mićić: Bijeljina evropski orijentisana

Kandidat SDS-a za gradonačelnika Bijeljine na lokalnim izborima Mićo Mićić rekao je da je Bijeljina evropski orijentisana sredina, koja se najbrže razvija u BiH, a možda i u regionu.

Mićić: Bijeljina evropski orijentisana

"Nije to samo moja i zasluga ove gradske uprave, već je to i doprinos velikog broja ljudi, pojedinaca, institucija i organizacija", rekao je Mićić, aktuelni vršilac dužnosti gradonačelnika Bijeljine, za "Nezavisne novine".

Mićić je rekao da je Bijeljina, od svih lokalnih zajednica u BiH, sredina sa najvećim stepenom tolerancije i međusobnog razumijevanja. Govoreći o svom programu, Mićić je rekao da je on zasnovan na realnom programu SDS-a i na programu svakodnevnog rješavanja pitanja i problema građana.

"Taj program je izgradnja kapitalnih infrastrukturnih objekata od interesa velikog broja građana, u čemu smo postigli rezultate kakve do sada niko nije ostvario u ovoj zajednici", istakao je Mićić.

On je naveo da su garancije da će ispuniti obećano dosadašnji rezultati i činjenica da su građani mogli da se uvjere da su se riječi pretvarale u djela.

"Držimo do svojih obećanja. Istina, ne dajemo ih lako. Ne obećavamo autoputeve, aerodrome, tramvaje, hotelska naselja i druge dobrote. Govorimo realne stvari i stvaramo ih u djela od kojih korist ima veliki broj ljudi", rekao je Mićić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

12°

  • 02:00

    12°C
  • 05:00

    11°C
  • 08:00

    12°C
Umjereno oblačno
Vodostaji rijeka u Semberiji
Drina Radalj

142 cm

Promjena: 0cm

Sava Jamena

312 cm

Promjena: 0cm

Podaci ažurirani: 26. Apr 2024. 19:00

BDBOX oglasi SVI OGLASI