Pike prevario novu djevojku

Nakon što je Šakira nedavno posvetila pesmu prekidu sa Pikeom, čini se da fudbaler ne planira da se smiri. Štaviše, španski mediji pišu kako je nedavno prevario i novu devojku, Klaru Čiu Marti.

Pike prevario novu djevojku
FOTO: Instagram

Navodno je Klara prije nekoliko dana napustila Pikeovu kuću i otišla da živi sa roditeljima. TEKST SE NASTAVLJA NAKON VIDEO OGLASA

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Iako se u početku pisalo da je to uradila jer je trpela velike uvrede i pritiske nakon što ju je Šakira prozvala u pesmi zbog čega je trpela veliki pritisak, izgleda da to baš i nije tako.

Španski mediji pišu kako je fudbaler Klaru prevario sa mladom advokaticom Julijom Puđ koja je radila u Pikeovom timu tokom razlaza sa Šakirom.

Uz to, Julija je i rođaka Rikija Puđa, Pikeovog nekadašnjeg saigrača u Barseloni, prenosi Klix.

TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA

Priča je odjeknula u javnosti, a Julija je odmah zaključala svoj Instagram profil.

Iako već nedeljama nisu viđeni zajedno, Žerar Pike je sinoć na Instagramu podelio selfie sa Klarom Čijom Marti sa kojom je navodno varao svoju bivšu partnerku, pjevačicu Šakiru sa kojom ima dva sina.

O čemu se tu zapravo radi i zašto je baš sad Pike odlučio da podijeli zajedničku fotografiju? Da li ovim postupkom želi da stane na put pričama da ju je prevario?

Po svemu sudeći, saznaćemo vrlo brzo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

SADRŽAJ SE NASTAVLJA NAKON OGLASA